- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Media Marktban meghallgattam a Jam Heavy metal-t és összevetettem a JBL FLIP2-vel. Utóbbinak számomra jobb hangzása volt, tisztább. A Jam erős basszusban, de közepes hangerőn is már sok volt neki, rezgett az egész. Lehet, hogy csak az volt valami széthajtott bemutató darab, de továbbra is azt mondom, hog yhallgatás után kell iylen cuccot (is) venni.
-
gonger
senior tag
válasz
alfalibra #491 üzenetére
Én kb 12 éve lakásfelújításnál anno ezt úgy oldottam meg, hogy a nappaliban lévő erősítő (ami még nem BT-s) B csatornájára kötöttem azokat a álmennyezeti hangszórókat amik az előszobában, konyhában és fürdőben szólnak...
A tervezés időszakában német ismerősöknél láttam Bose vezetéknélküli mini hangszórókat hihetetlen jó hangzással. 8-9 méteres hatósugárral. Mára már elérhetőbb árazással vannak, esetleg azon a vonalon is érdemes szétnézned. -
gonger
senior tag
Sziasztok, bluetooth hangszórót keresek elsősorban kültéri zenehallgatáshoz (haverokkal a kertben grill mellett , és biciklire felpattintva menet közben) max 10-12 e ft értékben, de ha lehet inkább alatta.
Látom a JBL itt sokatoknak bevált. Go vagy Clip lenne jobb nekem?
ODT-vel van valakinek konkrét tapasztalata? Esetleg összehasonlítva a JBL-ekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- Filmvilág
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hardcore café
- 24 Hours of Le Mans
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest