- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szetcsuszott #9977 üzenetére
" ... az appban nem volt felvéve a hang ... "
Az "app hang" azonos a készülék (telefon v. tablet) média hangerejével. Legalábbis nálam így működik. Ha rányomok arra a kis ⅓ körívre, akkor megjelenik a hangerőcsúszka (a rendszer szintű) és ha utóbbit állítom, akkor változik az előbbi és fordítva. Remélem érthető.
A másik fele a sztorinak a bluetooth absolute volume (teljes nevén: disable bluetooth absolute volume), amit a Huawei és Xiaomi készülékei vagy kezelnek rendesen v. nem. Leginkább nem ... sajnos.
Ennek az lenne a lényege, hogy - ha nincs bekapcsolva, akkor - az előbb említett média hangerő szinkronban van a bluetooth hangszóró hangerejével. Na, ez a "fícsör" szokott bekapcsolva lenni (legalábbis az én P10-emen hosszú évekig! nem működött rendesen, míg végre a 9-es droid-al rendbe tették) és az még a kisebbik baj, hogy alapból be van kapcsolva, a nagyobb gond, hogy kikapcsolhatatlan. Ez egy alap Android funkció, amit a Huawei-eknél több Emui verzión át, és több készüléken hibásan működött.
Ezért szoktam - kissé gúnyosan - azt mondani, hogy a Xiaomi és Huawei készülékei nyomokban Android-ot is tartalmaznak.(#9974) Acélfarkas
"A besorolása szerint csak vízálló."
Létezik porálló bt-s hangszóró is? Lehet butaságot fogok mondani / kérdezni, de ha egyszer "állja a vizet", akkor - nyilván nem extrém módon - de állja a port is. Vagyis, ha a nap végén az ember "megfürdeti" (→ vagyis kimossa a port), akkor szvsz. nagy gond nem lehet.(#9978) kmarci25
"Mióta itthon nincs normális rockrádió ... "
Óó... én úgy átszoktam a netes rádiózásra, mint a sicc. Sokkal jobb, sokkal több adó, és - nem ritkán - sokkal jobb minőségben érhető el, mint a "hagyományos" rádió esetén.(#9976) vicces
"Rendeltem én is egy ilyen motion+-t. 69 euró." - az durva ár! De, úgy látom, csak Amazon Prime tagoknak van. Te, ilyen vagy? Mi ez, mibe "fáj"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest