- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na és akkor ugye nem is csak arról a 3 évről van szó, hanem tényleg jól tűri az enyhén mostohább körülményeket is.
Bár meleg apfénynek nem tettem ki sose, arra kényes vagyok minden egyéb elektronikus eszközöm esetében is.Üzemidőről meg annyi, hogy megesett olyan most nyáron, hogy nem sokkal esteledés után zenélgettem vele és mikor már hajnalodott, még akkor sem kért töltőt.
Ezt így normál hangerő mellett.Kíváncsiságból megnéztem most youtube szétszedős videót róla, ha már az akksi csere dolog szóba került.
Sajnos a szétszedés-összerakás esztétikailag ahogy nézem mindenképp nyomot fog hagyni rajta.
Az oldalain lévő merejű gumi szerű lapok teljes felületükben ragasztva vannak és feszegetni kell majd őket a levételhez.De remélhetőleg erre sokára lesz szükség.
Azt tudom, hogy olcsóak ezek a 18650 cellák, szeretem is őket, van jó pár db a háztartásban. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Nintendo Switch 2
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest