Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na és akkor ugye nem is csak arról a 3 évről van szó, hanem tényleg jól tűri az enyhén mostohább körülményeket is.
Bár meleg apfénynek nem tettem ki sose, arra kényes vagyok minden egyéb elektronikus eszközöm esetében is.Üzemidőről meg annyi, hogy megesett olyan most nyáron, hogy nem sokkal esteledés után zenélgettem vele és mikor már hajnalodott, még akkor sem kért töltőt.
Ezt így normál hangerő mellett.Kíváncsiságból megnéztem most youtube szétszedős videót róla, ha már az akksi csere dolog szóba került.
Sajnos a szétszedés-összerakás esztétikailag ahogy nézem mindenképp nyomot fog hagyni rajta.
Az oldalain lévő merejű gumi szerű lapok teljes felületükben ragasztva vannak és feszegetni kell majd őket a levételhez.De remélhetőleg erre sokára lesz szükség.
Azt tudom, hogy olcsóak ezek a 18650 cellák, szeretem is őket, van jó pár db a háztartásban. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog zephyrus g15 4K kijelző
- ASUS ROG Flow X13 GAMER GV301QC-K6082T 13.4"120Hz Touch/3K Ryzen9 5900H 16/1TB SSD RTX3050, Üzletből
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest