- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
wolfman #9642 üzenetére
Nem vagyok egy bass-head, de egy ideje én is azért szemezek a Harman/Kardon Go + Play-el mert tetszik benne az a "punchy" mély, amit tud.
Ma, valahogy elém keveredett a YT-n a Teufel márka egyik hangszórója. Oluv is tesztelt a Boombox-ot. Most szétnéztem kicsit az oldalukon. Van itt minden. Nem tűnik egy gagyi márkának. Sajnos ennek megfelelően nem is olcsó. Rákeresve itt a topic-ban, eddig fel sem vetődött a márka. Vajon miért? Pedig nem csak "sima" bt-s hangszóróik vannak, hanem DAB+ -os, FM-rádiós vagy internetrádiós is. És vannak büdösen nagy party hangszóróik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- OLED TV topic
- Medence topik
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Futás, futópályák
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Ubiquiti Unifi Flex Mini switch
- Nintendo Switch konzolt vásárolnék!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz cserélném amd-re
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest