- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Wow, tegnap rendeltem és már a kezemben a Tribit Xsound Go, pedig keddre ígérte a szállítást. Na ezért megérte a 10 eurós drágább szállítási díjat kifizetni.
A hangját még nem véleményezném, csak ha már hallgattam eleget, viszont van egy kis problémám. Laptophoz csatlakoztatva érezhetően van egy méretes csúszás a hangban, de annyira, hogy még a száj mozgásán is látszik egy kicsit, hogy nincs szinkronban a hanggal.
Az egyébként az ingyen (szerintem kicseszésből) hozzám vágott Blaupunkt BT02 nem késik (vagy nem észrevehetően), erről csak annyit sikerült kiderítenem, hogy Bluetooth 2.1-et támogat, a többit, mint az A2DP és hasonlók azokat a Tribit is tudja (vagy még sokkal újabb szabványokat), szóval nem egészen értem. Vagy átmegy a hang még valami DSP-n és ez növeli a latency-t?
Nincs itthon most olyan jack kábelem, amivel az AUX csatlakozón is le tudnám tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kedvenc zene a mai napra
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux kezdőknek
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest