- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
féldekás #8779 üzenetére
Alzan 71 ert lattam akciozva az xb72-t. az hordozhato ugyan, de aksi nincs benne. nemtudom, hogy az xb60ban van-e.
Euronicsben sony pg10 59900. Korabbi kommentemben elegge lehuztam hazahozatal utan 5 perccel, igazabol egy impulzus vasarlas tortent melynyomo meret, es vizallosag jegyeben, de az elso elkapkodott probanal eleg szarul szolt, legalabbis a mereteihez es az eredeti arahoz (90-99ezer) formalt elkepzeleseimhez kepest. De aztan felraktam az appot hozza, amivel lehet allitani a hangszineket, es mar a presetekkel is nagysagrendekkel szebben szol, kezi beallitasra meg nem volt idom. Igazabol a masik ami zavart, hogy 50 a max hangero, es legtobbszor, amikor nem voltam 5 meteren belul hozza, feljebb kellett tolni 25-30 nal, hogy elvezheto mely legyen - persze ez mar az a kategoria , aminek a szomszed nem feltetlenul orul. Ugyhogy vegulis boven eleg, mert mar 35 is hangero is tul sok ide allando jelleggel..
Azert irom csak, mert irtad, hogy mindenkepp sony kell, es ez is belefer a keretbe. ez az xb72 vel egyutt jott ki , es a gyari leiras(tudom nem sokat szamit) alapjan erosebb melyet tud tolni annal, csereben nemtud feny effekteket(nekem nemkell, sot, nem is banom ha inkabb a felepitesert es a hangminosegert kell fizetnem, mint a szines fenyekert feleslegesen).
Ebben 18centi a melyhangszoro, az xb72 ben 16. egy ideig ereltem, hogy lecserelem jbl pb100 ra, de az nem froccsenes allo, es az egesz design picit kenyesebb, + kisebb hangszoroi vannak, ezt a pg10 et meg szivfajdalom nelkul tudtam raerosebben bevinni hetvegen, amikor eleredt az eso(felteto alatt volt ugyan).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Háztartási gépek
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest