Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Sziasztok,
Van egy pár éves JBL Charge 2+ amit a kertben szeretek használni és olyan baja van egy ideje, hogy kis idő után elkezd recsegni, akadozni a hang. Valahogy a töltéshez, elemekhez lehet köze, mert eleinte ha felraktam töltőre akkor nem csinálta, de most már konstans csinálja. Azt is észrevettem, hogy a töltés is néha gyorsan csökken. Egyenlőre nem cseréltem ki az akksit, de az lenne az első tippem - viszont ha csak ez lenne a baj, akkor amikor töltőre csatlakoztatom, akkor működnie kellene. Próbáltam keresgélni hasonló hibára weben, de eddig nem jártam sikerrel. Nyilván másik egyszerű megoldás ha elküldöm szervizbe, de jó lenne tudni hogy javítható-e és ha igen, kb mennyibe kerülne kb. Az akksit
úgy láttam otthon is kitudom cserélni, de utángyártott akksikkal rossz tapasztalatom van.
Egyenlőre nem találtam jobb topicot,de bátran küldjetek máshova
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest