- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #8459 üzenetére
Hát úgy néha-néha alkalmanként használom. Teszteltem hogy 2,5 -max 3 óra kell neki a teljes töltöttséghez. Ha Pirosat világit, töltörrem rakom. A használati utasitás szerint ha a piros felvillan akkor van 20%-on. Általában töltök ilyenkor rá 1 órát vagy másfelet, és igy olyan tippemre 80% körül lehet a töltöttség.
De most ha mindig teljesen meritem és töltöm se kell félni. 18650-es cellát árulnak hozzá, szóval ha egyszer tönkre megy házilag lehet majd benne cserélni.
Én is heti 1X töltöm, alkalmanként használom ha úgy van. Jack-en csak egyszer használtam mikor számitógépre kötöttem filmet nézni.
Van rendes hifim, igy a Dockin hordozhatóság szempontjából van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest