- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
verybigboy
senior tag
Lehet unalmas, de az annyival übereli az átlag Bluetooth hangfalakat hogy az meg is érdemli ezt a többszöri emlegetést. Azt meg pláne amikor átlag hangfal áron "szórják" ki őket, na olyankor kicsit sír az ember lelke, mert ezek többszörösét érik a 80-100 USD-s áraiknak.
Én GGMM M3 vonalon vagyok, de az döbbenet jó. Mikor párba tettem őket, mégjobb ... mikor akció volt, vettem még kettőt, s utánna még még kettőt (biztosítva legyek). ... csak ennyire jók (főleg azokon az árakon!!!).
Ami fejlődés jól esne Tőlük, az egy kb. 2x akkora hangfal mint M3, ugyanazzal a karakterrel, ill. kicsit több méllyel (nem brummogással, hanem valós méllyel!). Na az lenne az igazán jó ... persze akkor szarba is lennék a "készleten lévő" 6 db. GGMM M3-al
... de tuti bevállalnám azokat is akkor.
A jelenlegi "új" vonaluk, engem sem érdekel, az nem az a vonal amilyen irányba én várnám az elmozdulásukat, hangzásukat tekintve tuti nem ütik meg az M3 vonalát (ebben 100% biztos vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest