- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Írtam a Tribitnek email-t és az Amazonon is. Amíg az email címre írtam nem jött válasz, de amint az Amazonra írtam nekik, máris jött. Azt tanácsolják hagyjam kiszáradni a hangszórót és írjak utána ha akkor sem kapcsol be. De a hangszóró már kiszáradt biztos vagyok benne, sőt belül viszem sem lett abban is biztos vagyok, még a csatlakozóknál sem lett vizes, jól szigetelt a szilikon gumi. Szóval akár más is okozhatta a meghibásodást. Most szeretnék nekik válaszolni az email-re amit küldtek. Mivel ugye Amazonon belül is írtam meg külön email címre is mit javasolsz melyikre írjak vissza? Illetve ha én Amazonon keresztül szeretnék kommunikálni mert a számlázási adatok miatt hitelesebbnek tűnik, akkor ott hol tudok válaszolni nekik? Nincs olyan az üzeneteknél hogy reply vagy hasonló, csak egy teljesen új üzenetet lehetne maximum írni. Vagy az email ami jött az amazontól arra válaszolhatok közvetlen, azt a Tribit megkapja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- YouTube
- War Thunder - MMO Combat Game
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Sweet.tv - internetes TV
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest