- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Most kicsit összevetettem az adatbázisban a Dfine-t a Soundbox XL-lel, és, hát azért a Dfine lenyomja az XL-t rendesen, van benne mély rendesen. 5 méterről hallgatva jobban kijön a különbség.
Komolyan tetszik ez a Dfine, csak kéne rá egy XBass gomb a podcastok hallgatásához, amúgy hip-hop,pop zene hallgatóként teljesen rendben lenne 100Euróért.Azért ezzel az adatbázissal is vigyázni kell, mert pl. a Dockin szerintem jobban szól a Kilburn-nél is, nincs olyan doboz hangja, mint a Kilburn-nek, és jobb a Stockwell 2-nél is, főleg 5 méteren. Valahogy az adatbázisban nem jön ki a stockwell 2 térhangzása, meg az "all around" mivolta, ami a review videókban egyértelműen kijön.
Meg pl. Oluv videójában egyértelműen hallottam az előnyét a Stockwell 2-nek a Kilburnhöz képest(kivéve a mélyet persze), ami az adatbázisban hallgatva már nem volt olyan egyértelmű, ezért is jó, hogy csinál róla videókat is. Néha jól jön egy kis szóbeli segítség, amikor nem tudom, pontosan mit is hallok igazán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged