Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Most kicsit összevetettem az adatbázisban a Dfine-t a Soundbox XL-lel, és, hát azért a Dfine lenyomja az XL-t rendesen, van benne mély rendesen. 5 méterről hallgatva jobban kijön a különbség.
Komolyan tetszik ez a Dfine, csak kéne rá egy XBass gomb a podcastok hallgatásához, amúgy hip-hop,pop zene hallgatóként teljesen rendben lenne 100Euróért.Azért ezzel az adatbázissal is vigyázni kell, mert pl. a Dockin szerintem jobban szól a Kilburn-nél is, nincs olyan doboz hangja, mint a Kilburn-nek, és jobb a Stockwell 2-nél is, főleg 5 méteren. Valahogy az adatbázisban nem jön ki a stockwell 2 térhangzása, meg az "all around" mivolta, ami a review videókban egyértelműen kijön.
Meg pl. Oluv videójában egyértelműen hallottam az előnyét a Stockwell 2-nek a Kilburnhöz képest(kivéve a mélyet persze), ami az adatbázisban hallgatva már nem volt olyan egyértelmű, ezért is jó, hogy csinál róla videókat is. Néha jól jön egy kis szóbeli segítség, amikor nem tudom, pontosan mit is hallok igazán

Új hozzászólás Aktív témák
- Exkluzív órák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest