- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Rengeteget olvasgattam, youtuboztam a témában, és találtam egy nagyon jó hangszórót.
Tribit Maxsound Plus
Nagyon dícsérik mindeütt, javítsatok ki, de úgy látom, hogy ez 56euróért házhoz is jön mindenféle plusz ktg nélkül?
Nekem formára jobban bejön, mint a Doss, hordozhatósága is jobb, vízálló(mármint IPX7-es, ami már nekem elég, nem akarok vele úszni), jack van rajta, 20 órát bír papíron, és olcsóbb is, ezért beáldoznám a nagyobb basszust, meg az micro Sd foglalatot. Van valakinek ilyen hangszóró?
Kell itt valamire figyelni a vásárlásnál, még sose használtam az amazont? Itt milyen vásárló védelem van, elég simán csak bankkártyával fizetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest