- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát teljes hangerőn torzít, a T6-ot ejtettem le párszor hiába sérülékeny az alján a membrán elég nehéz megsérteni azt a részt. Kis Equalizerrel ha személyre szabod és visszaveszed a mélyet elég jó úgy a hangja.
Nem egy prémium termék de ezen az áron nem is szabad ezt elvárni. Ha adott árért akarod a legjobbat, akkor divoom onbeat 500.(#6282) Ati1979
Hát nem tudom szerintem mindegyik elég vastagon árazott ebbe a márkába. Számít mennyire van rá szükséged? vagy csak próbából akarod megvenni? Egyik miniriget se halottam így nem tudom nyilatkozni melyiknek lehet jobb a hangja stb. Nyilván ami méretbe és súlyba is nagyobb valamivel biztos jobbat szól.Ha kompakt kütyü kell nagy hangerővel akkor biztos jó vétel az új minirig, de az árát is megkérik érte
Számomra nem éri megDe ezt is embere válogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Magisk
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest