Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát azért én azt hittem többet bír a Tronsmart T6 akkuba, szóval úgyebár tegnap délután használtam fél hangerőn 2 órát, meg társas játékozás közbe 4 órát fél hangerőn. És Éjfélkor már beszél a hang hogy battery low, az a 5-6 óra fél hangerőn elég gyenge, mikor a gyártó 15-16 órát ír fél hangerőre.
Jó néha,néha felcsavarta max hangerőre fél perce,de utána vissza is vettem.De mindegy, majd ma le tesztelem mennyit bír max hangerőn
Vagy csak én fogtam ki rossz példányt?
Persze a Hang kijelenti Battery Low, attól még működik de többet vártam űzzem időbe
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Fejhallgatós találkozó
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest