Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Hát, ugye ha nem muszály, az ember nem szórja a pénzt feleslegesen.
Ettől függetlenül inkább az a fontos, hogy normális legyen a cumó. (Ebből a szempontból tűnt nagyon szimpatikusnak az a Jungo, amit nem tudtam megvenni.)
Hallani csak a Charge2+ -t hallottam, az jónak tűnt ugye, csak mint mondtam, kicsit drágállom. (Ezért is kérdeztem a Flip3 -at és a "sima" Charge2 -t, mert azok hasonlónak tűnnek, de picit barátibb az árcédula.)Amit a kolléga ajánlott Huawei, az ezekhez képest milyen? Ahogy elnézem az árát, az egész baráti. Viszont az egyéb tulajdonságaival sajnos nem vagyok tisztában.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest