Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
Lehet olvasni ebben a témában mindent, 30-300 órás bejáratásokat, ilyen meg olyan speciális zajokkal hallgatást stb. Szerintem használd közepes hangerőn amíg le nem meríted 10x. Elvileg 5 órát bír egy feltöltéssel, szóval 50 óra elég lesz. De ezeket amúgy sem arra találták ki, hogy egész nap max hangerőn szóljon.
(#3018) SupernovaHUN
Ha van lehetőséged hallgasd meg aztán eldöntöd
Szól úgy mint egy 10e Ftos 2.1 mélynyomóval, de ezt könnyen viheted bárhova. Telekomtól kuponnal most 20e Ft az ára.(#3019) fery02
Voombox 2-t én nem láttam 18e alatt, szóval kb ugyan annyi. Kisebb az akkuja mint a charge 2nek, viszont elől hátul van hangszóró ha jól látom.(#3022) Krill77
Tegnap hoztam el egyet. Az 5 ledből 4 világított, szóval majdnem tele volt az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mercedes topic
- Interactive Brokers társalgó
- VGA kibeszélő offtopik
- Tőzsde és gazdaság
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szól úgy mint egy 10e Ftos 2.1 mélynyomóval, de ezt könnyen viheted bárhova. Telekomtól kuponnal most 20e Ft az ára.