Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
Ma szétkaptam a kis jongo-t.. na jó csak kikaptam az aksit belőle kíváncsiságból
(igen hatalmas művelet az alján kicsavarni egy csavart
)Kipróbáltam, hogy hálózatról egyáltalán csinál-e valamit aksi nélkül és teljesen jól működik. Nálam ezzel kiváltott egy ősrégi genius pc hangfalpárt (mondjuk ezt nem nehéz lenyomni hangban).
Sokkal szebben szól, sztereó is működik és az is elfoglalt egy konnektor helyet.Még egy pozitívum, hogy lehet kapni csere/tartalék aksit bele. Itthoni tesco-ban nem láttam persze (angoloknál van) de neten lehet találni azért ha kellene rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(igen hatalmas művelet az alján kicsavarni egy csavart
)