Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilyen nincs!

Pont egy hete van meg a Motion Plus és ugye melóba szánt hangszórónak lett rendelve.
Kb másfél napot járattam, mert úgyis szabadnapjaim voltak és nem tudtam még bevinni, de aztán bevittem és szépen bizonyított is, hogy a nagyobb raktárhelységben is simán helyt áll, esetenként szinte nem is éreztem, hogy érzek különbséget az Uboom X-hez képest (egyiket se hallgattam max hangerőn soha és nem is tervezem), olyan jó hangszóró ez is.Aztán másnapra eltűnt és aztán rá mégegy napra kiderült, hogy elkobozta a főnökasszony, hogy munkahelyi policy így meg úgy, nincs blűtüsz hangszórózgatás.

Tehát hirtelen lett egy felesleges hangszóróm, ami többet volt járatva, mint ténylegesen használva.
De egyáltalán nem bántam meg, mert legalább megismerkedtem a Soundcore termékekkel is és bátran ajánlhatom majd ismerősöknek is, ha úgy lesz.Plusz elvileg drágábban is fogom majd tudni eladni, csak nem hardverapróra kell felraknom, amit tudatosabb emberek használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest