Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
carl18
üzenetére
Dögös Robinak tök jó hangja van, ügyesen énekel, annak ellenére, hogy gondolom nem járt ének tanárhoz. Szimplán ösztönösen csinálja jól és élvezi, ez a lényeg. Stílusról meg ne vitatkozzunk. Az alapvetően nekem se tetszik, de az értékét el kell ismerni! Ne legyél gonosz!
Áldja az ég Both Miklós értékes zenészünket a felvételért: [link]
Ez pl. egész jó daloska. Nem hallgatom én se sűrűn, de ha világzenére vágyom, akkor lehet vissza keresem és beteszem. Miklós csatornáját egyébként érdemes elmenteni. Remélem még folytatja. Tiszta 21 századi Kodály Zoltán. Begyűjti a népzenét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez pl. egész jó daloska. Nem hallgatom én se sűrűn, de ha világzenére vágyom, akkor lehet vissza keresem és beteszem. Miklós csatornáját egyébként érdemes elmenteni. Remélem még folytatja. Tiszta 21 századi Kodály Zoltán. Begyűjti a népzenét!