Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Stand up és én
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
", akkor én nagy(obb) értékű cuccot ott biztos nem vennék."
Én sem
..mondjuk kinek mi a nagyobb érték, egy biztos ajánlani nem fogom senkinek mivel pont a garanciával kapcsolatban semmi konkrét infót nem tudok mondani (max. a leírtakat) mivel szerencsére nem volt eddig semmi gond, pedig vagy 20 rendelésem tuti volt tőlük. Értékben meg kb. 30-40k ig alapból elmegyek, nálam még ez az határ amin még akkor sem agyalok ha bukom a garit vagy akár rendelést, ennyit simán kockáztatok akár noname webshoppal is ...tudom ez nem normális, de ez van
(..nyilván ha egyszer majd valahol megfázok oda már többet nem megyek vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mikrotik routerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Crypto Trade
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
..mondjuk kinek mi a nagyobb érték, egy biztos ajánlani nem fogom senkinek mivel pont a garanciával kapcsolatban semmi konkrét infót nem tudok mondani (max. a leírtakat) mivel szerencsére nem volt eddig semmi gond, pedig vagy 20 rendelésem tuti volt tőlük. Értékben meg kb. 30-40k ig alapból elmegyek, nálam még ez az határ amin még akkor sem agyalok ha bukom a garit vagy akár rendelést, ennyit simán kockáztatok akár noname webshoppal is ...tudom ez nem normális, de ez van