Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
", akkor én nagy(obb) értékű cuccot ott biztos nem vennék."
Én sem
..mondjuk kinek mi a nagyobb érték, egy biztos ajánlani nem fogom senkinek mivel pont a garanciával kapcsolatban semmi konkrét infót nem tudok mondani (max. a leírtakat) mivel szerencsére nem volt eddig semmi gond, pedig vagy 20 rendelésem tuti volt tőlük. Értékben meg kb. 30-40k ig alapból elmegyek, nálam még ez az határ amin még akkor sem agyalok ha bukom a garit vagy akár rendelést, ennyit simán kockáztatok akár noname webshoppal is ...tudom ez nem normális, de ez van
(..nyilván ha egyszer majd valahol megfázok oda már többet nem megyek vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..mondjuk kinek mi a nagyobb érték, egy biztos ajánlani nem fogom senkinek mivel pont a garanciával kapcsolatban semmi konkrét infót nem tudok mondani (max. a leírtakat) mivel szerencsére nem volt eddig semmi gond, pedig vagy 20 rendelésem tuti volt tőlük. Értékben meg kb. 30-40k ig alapból elmegyek, nálam még ez az határ amin még akkor sem agyalok ha bukom a garit vagy akár rendelést, ennyit simán kockáztatok akár noname webshoppal is ...tudom ez nem normális, de ez van