Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

Na végre beltérben közép hangerő körül is tudtam próbálni a két hangszórót (boom 2 plus vs uboom x).
    Így értem miről beszéltetek eddig, tényleg több részlet jön ki uboomból egyes esetekben, illetve nyitottabb hangzása. Viszont számomra (!) laposabb is. Persze ízlés kérdése ez, valamilyen szinten fizika és biológia (dobhártyánk) is biztos beleszól kinek mi jön be.
    Én továbbra is élem b2p megtolt high bass hangzást.
    Amúgy ha soundcore gyári eq ból treble boostra rakom akkor több részlet megjelenik ezen is, amit soundcore signature elnyel (elnyom méllyel), akkor sokkal közelebb kerülnek egymáshoz zeneiség tekintetében. Lehet érdemes lenne egyedi eq val játszani... De nincs hozzá kedvem/lelki erőm az fix :DDD

Viszont azt továbbra is tartom, hogy ha kintre kell egy odab*szós cucc akkor soundcore. Uboomx max hangerőn nagyon ellaposodik és torzítani is képes volt több szám esetében, amit soundcore nem nagyon szokott.
    Az hogy forma kinek mi jön be megint más kérdés, uboom x szerintem kimondottan nem szép, pedig előben jobb mint képeken sokall.
    Persze soundcore sem egy kifinomult cucc, az egy igazi hülyegyerek fazon :DDD ami viszont meglep hogy uboom mennyivel nehezebb. Vagyis nem durván sokkal de nagyon érezhető :Y

Új hozzászólás Aktív témák