- Gurulunk, WAZE?!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Olcsóbb cuccok voltak nálam, kb doss soundbox xl től, tronsmarton át soundcore cuccok. Igazán egyik sem nyilván. Igazából most úgy értettem, hogy egyelőre nem érzem hogy uboom x valami nagyon más lenne.
Illetve a megfogalmazásom lényege az vt hogy nem vagyok "elvakult" fan.
Nagyon sokszor jellemző (és nem is feltétlen ebben a csoportban ahol legtöbben próbáltak marha sok mindent) hogy az emberek erőszakosan, valós, szerteágzó tapasztalatok nélkül is védik az aktuális döntésüket (vásárlásukat).
Szóval ennyit szerettem volna sugallni, hogy nem azért mondom amit, mert így működöm.És fontos hogy egyelőre mert csak kültéri és 70-100% hangerős próbák voltak még a cuccal. Majd még bent is akarom próbálgatni, de egyelőre nem esett le az állam, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Androidos tablet topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Chrome
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest