- CsST: Mi az az instant túra?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
milyen bt hangszórót tudtok ajánlani, ami1 nem tütükézik (szignálozik, trallalázik) be- és főleg kikapcsoláskor
2 egyértelműen ki lehet kapcsolni (dedikált fizikai gomb)
3. relatív kicsi-közepes méretű, hordozható
4. esetleg ezek közül amelyik jól is szólSajnos a Hama Pipe 2.0 nem volt ilyen, hajnalban hangos szignálosra ébredtem, így jelezte, hogy (még egyszer utoljára ) kikapcsol. Most már viszont tudom, milyen a belseje.
Dockin, Envaya egyik sem ilyen. Igazából az sem érdekel, hogy hogyan szól, az ilyet nem zenei élménynek, hanem háttérzenének használja az ember, esetleg elalváshoz. (már amelyiket) El nem tudom képzelni milyen motivációk vezetik a gyártókat, amikor ilyen csapdákat építenek a készülékeikbe,
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest