Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
milyen bt hangszórót tudtok ajánlani, ami1 nem tütükézik (szignálozik, trallalázik) be- és főleg kikapcsoláskor
2 egyértelműen ki lehet kapcsolni (dedikált fizikai gomb)
3. relatív kicsi-közepes méretű, hordozható
4. esetleg ezek közül amelyik jól is szólSajnos a Hama Pipe 2.0 nem volt ilyen, hajnalban hangos szignálosra ébredtem, így jelezte, hogy (még egyszer utoljára ) kikapcsol. Most már viszont tudom, milyen a belseje.
Dockin, Envaya egyik sem ilyen. Igazából az sem érdekel, hogy hogyan szól, az ilyet nem zenei élménynek, hanem háttérzenének használja az ember, esetleg elalváshoz. (már amelyiket) El nem tudom képzelni milyen motivációk vezetik a gyártókat, amikor ilyen csapdákat építenek a készülékeikbe,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- További aktív témák...
- Szerver Dell PowerEdge r610
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Garanciás,MSI gamer laptop 15,6 Full HD,144Hz,Core i5 12450H/RTX 2050/8GB DDR4/512GB SSD beszámolok
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest