- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gainwardgs #17722 üzenetére
Nézd csak! Én ezt nézném – és hallgatnám – meg figyelmesen, aztán döntenék. Kevés embernek van itt Marshall hangszórója, és ha van, akkor sincs konkrét tapasztalata mindkettővel.
#17721 carl18
" ... vagy Oluv újra kezei közé veszi és újra hangolják?"
Bocs, de nem tudlak követni. Oluv szerintem ha minimális szinten nem folyik be neki egy kis "zsebpénz", akkor lehet örökre elengedi a márkát. Amin nem is csodálkoznék.
Egyébként se kell hangolgatni folyamatosan. Egyszer meg kell csinálni jól, aztán max. újabb fícsörökkel felruházni." ... a túltolt DSP miatt volt jó a hangja ... " – vesszek meg, de Oluv se kommunikál tisztán, egyértelműen. Vagy csak nekem nem tiszta ...
Itt ír a DSP-s problémáról, ill. arról, hogy a dynamic EQ-t le akarja tiltani az Earfün. De végül letiltotta, és csak a custom fw.-ben lesz? Nekem nem tiszta. Te érted?" ... csak 100 valós vevő." – amiből 2 innen van. Hát ez elég kaki.
"Az earfun itt rontja el ... "
Korábban már írtam, hogy az Earfun mit rontott el. Mindent!
Sokkal nagyobb csinnadrattát kellett volna csinálni. Nem kiadni egyes piacokon (ld. itthon) előbb, pláne félkész fw.-vel. Oluv-ot fel kellett volna engedniük a YT-s csatornájukra, és nem eldugni azt az egy szem videót, amiben szerepel (ő és a hangszóró)."Soundcore termékek is jobban rajtolnak ... "
Ők meg már túltolják a marketinget. Gyakorlatilag az adja el a hangszórót ...
Az fw.-vel ill. a hangzással ők is szoktak utólag babrálni. Jó példa erre a "tökéletes" X600, amit utólag össze-vissza hangoltak, de jobb nem lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest