Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu2062
senior tag
válasz
baitsee23 #17311 üzenetére
Hogy ajánlhattam volna másképp?
Van két darab. Én is itteni ajánlásra vettem az elsőt, aztán úgy megtetszett, hogy vettem még egyet. Azon felül, hogy mindenben megfelel a leírt igényeidnek, annyit tudok róla mondani hogy tényleg jól szól. Részletes, tiszta hangja van. Viszonylag kiegyenlített hangzású nem emel ki nagyon semmit és hiány sincs semmiből. Mélye is pont annyi van, amennyi kell. Semmilyen EQ-t, vagy hangzásjavítót nem használok hozzá. Szerintem mindent kihoztak belőle, amit ilyen kis méretből lehetett. Előtte JBL flip 5-öm volt, az nyomába sem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest