- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeadR
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy elérkezett az idő, hogy beszerezzek egy új "mindenes" hangszórót.
Kültéren és beltéren is szeretném használni, elfogadható legyen a hangzása mindenféle felhasználásnál, nem kell audiophile de normálisan hallgatható legyen. Legyen elég hangereje kültérre, jó basszus, de még legyen éppen elég hordozható.
Ez nagyjából azt jelenti, hogy a 1.5-3KG / 50-80W kategóriában nézelődnék.
Árkategória: kb. 25-35.Elsősorban amik felmerültek mint lehetőség:
- Tronsmart Bang és Bang mini (Nem hallgattam élőben, de tesztek alapján nem győzött még meg, hogy elfogadható a hangzás. Illetve nem tudom, hogy melyiket érdemes vinni a 2 közül)
- BlitzWolf BW-WA3 (Nagyon a mérethatár alja)
- Soundcore Motion Boom (Mérethatár alja, külföldi rendelés)
- Sencor SSS 6800
- Akai ABTS-70Az egyszerűség kedvéért a Bang Mini a legszimpatikusabb, de nyilván fontosabb a jobb hangzás és a jó mélyek, így bármilyen ajánlást szívesen veszek.
A Motion Boom-ról jókat olvastam, de kicsit félek, hogy túl kicsi lenne, itthon nem elérhető így macerásabb mert várni kell rá egy hetet és nehezebb visszaküldeni is, ha esetleg kellene.Néhány saját, hosszútávú tapasztalat hordozható hangszórókkal, hogy legyen mihez viszonyítani:
- Tronsmart Element Mega (Még nem a soundpulse, hanem az első kiadás. Szerintem nagyon jó hangzás, de nyilván a helyén kezelve. Kicsit kevés mély, nekem már túl kicsi)
- Tronsmart T6 Max (Még nem a soundpulse, hanem az első kiadás. Sajnos doboz hangzás, komoly mélyek, méretéhez képest én nagyobb hangerőt vártam, de elfogadható)
- JBL Charge 3 (Element Mega-hoz képest több mély, hasonlóan jó hangzás, nekem már túl kicsi)A 0.6-1kg-os kategória nekem már kicsi, a T6 Max pedig nagyon dobozos, és lehetne kicsit hangosabb.
Ezek fejében mi lenne a legjobb választás? Ha van amelyik szebben és hangosabban szól, de hasonló mélyekkel mint a T6Max, akkor én azzal már elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest