Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
carl18 #16869 üzenetére
Persze egyébként meg az a lényeg, hogy tulajnak jó legyen. Ismerősöm is tök jól elvolt a t6 max al. Meg ilyen 3ft os fülesekkel is.
Amúgy igen, ha audiofilkedni akarnék, akkor tuti nem bt-s szarokkal baromkodnék
Nekem is kertben szól néha, hogy megtörje a gyerekek üvöltésének monotonitását, meg utóbbi időben edzek és oda kell némi pushSeraph 16
Viszont ahhoz, hogy ezt elérhessék aktív socialmedia részvétel kell. Reddit, fb, tiktok, fene tudja. De ezt nem nagyon látom náluk.
Ez a 20-30db yt videó annak jön majd fel aki eleve ilyesmit keres. Oké, okosan mellé tesznek egy jbl-t, tudják, hogy bukik mellette (bár ár érték aranyosan nem is) , de kereső algoritmus hozza majd legalább a cuccukat.
De kétlem, hogy ez elég ahhoz hogy elinduljon a hypevonat.Amúgy ár érték arányban talán még mindig jók. ANC-s fejest kerestem, hozzájuk jutottam rövid úton. És persze megint az hogy van picit jobb 2x áron, de ár érték arányban mellettük döntöttem (q45) ebben is és elégedett vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- D-Link DGS-108 8 portos fémházas GB Switch sose használt
- Unifi USW-Flex-Mini 5 portos GB Switch, PoE betáplálás
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő