- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
carl18 #16869 üzenetére
Persze egyébként meg az a lényeg, hogy tulajnak jó legyen. Ismerősöm is tök jól elvolt a t6 max al. Meg ilyen 3ft os fülesekkel is.
Amúgy igen, ha audiofilkedni akarnék, akkor tuti nem bt-s szarokkal baromkodnék
Nekem is kertben szól néha, hogy megtörje a gyerekek üvöltésének monotonitását, meg utóbbi időben edzek és oda kell némi pushSeraph 16
Viszont ahhoz, hogy ezt elérhessék aktív socialmedia részvétel kell. Reddit, fb, tiktok, fene tudja. De ezt nem nagyon látom náluk.
Ez a 20-30db yt videó annak jön majd fel aki eleve ilyesmit keres. Oké, okosan mellé tesznek egy jbl-t, tudják, hogy bukik mellette (bár ár érték aranyosan nem is) , de kereső algoritmus hozza majd legalább a cuccukat.
De kétlem, hogy ez elég ahhoz hogy elinduljon a hypevonat.Amúgy ár érték arányban talán még mindig jók. ANC-s fejest kerestem, hozzájuk jutottam rövid úton. És persze megint az hogy van picit jobb 2x áron, de ár érték arányban mellettük döntöttem (q45) ebben is és elégedett vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Apple Watch Series 9 - 45mm - Cellular
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest