- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #16370 üzenetére
Persze látom ennek az értelmét is így, ha mondjuk egymásnak mutogatnánk számokat, akkor nem kell a lejátszó eszközt átadogatni, mindenki keres a saját telóján, aztán indítja ha a másik befejeződik. És ilyen nálunk simán lesz is.
(Azért egy on-off gombot tehettek volna az appba - ott kerestem elsősorban, de akkor oké, hogy nem találtam - kb semmibe nem került volna)Másikfajtánál meg az nem tetszik, hogy ha csatlakozva van valami hozzá, akkor nem tud csatlakozni az új eszköz. Persze ha a család használja, akkor nem feltétlen tudom, hogy mit kéne leválasztani, így ott mindig a speakeren kell BT connection resetet nyomni.
Így végignézve nincs optimális mindig jó megoldás. Hol így hol úgy lenne jó. Sőt harmadikfajtaként az új csatlakozó miatt le is dobhatná a régit szó nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest