Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Czimby #15944 üzenetére
Köszi, épp azt azt a videót néztem. Mélyek szempontjából egyértelműen a Boom tetszene, viszont az kevésbé hordozható, és az is szempont. Hangzásilag a Motion+ tűnik jobbnak, kicsit több mélyet azért elviselnék benne, de nem kellene annyi mint a Boom-ban.
A youtuber beszédéből annyira sok nem jött át, nekem egy kicsit káosz volt, ennyire még nem megy az angol. Pár dolgot azért értettem.
Mindegy, megrendelem, aztán meglátom milyen lesz. Nem nagy hangerőhöz kell, bár néha jó lenne udvaron is hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Nem lesz iPhone 19
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköszöntött az űrinternet kora
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest