Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok! Tegnap vásároltam itt hardveron használtan egy B&O beosound A1-et, szép állapot, pár éves. Teszt során minden jól ment, akku 100-ról indult. Otthon még teszteltem használtam, 70%-ig láttam merülni. Később ki kapcsolt, gondoltam le merült. Fel raktam töltőre, hamar fel töltött 100-ra. De ki kapcsolt hallgatás elején, majd fel raktam újra töltőre de már be kapcsolva. Úgy a mély kerregett magasabb hangerőn, majd ki kapcsolt aztán újra be majd újra ki. Akkut ki szedtem nehogy zárlattól tartva tűz legyen vagy hasonló.
Akkunak kíváncsiságból le mértem a feszültségét, 8.29-8.30 volt. Papíron 8.4-állt, tehát még van benne feszültség. Lehet az akkun egy vezérlő adta meg magát? Valaki találkozott már ilyennel?(Akitől vettem már jeleztem ezt felé)
Tippet segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Garmin topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest