- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok! Tegnap vásároltam itt hardveron használtan egy B&O beosound A1-et, szép állapot, pár éves. Teszt során minden jól ment, akku 100-ról indult. Otthon még teszteltem használtam, 70%-ig láttam merülni. Később ki kapcsolt, gondoltam le merült. Fel raktam töltőre, hamar fel töltött 100-ra. De ki kapcsolt hallgatás elején, majd fel raktam újra töltőre de már be kapcsolva. Úgy a mély kerregett magasabb hangerőn, majd ki kapcsolt aztán újra be majd újra ki. Akkut ki szedtem nehogy zárlattól tartva tűz legyen vagy hasonló.
Akkunak kíváncsiságból le mértem a feszültségét, 8.29-8.30 volt. Papíron 8.4-állt, tehát még van benne feszültség. Lehet az akkun egy vezérlő adta meg magát? Valaki találkozott már ilyennel?(Akitől vettem már jeleztem ezt felé)
Tippet segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest