- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Szirtimorc #14387 üzenetére
Én anno próbálgattam a Charge 2+ feltámasztani, ott kellet mint az 5 láb. És annál is nagyon-nagyon macerás volt pótakkut bekötni stb nem kívánom senkinek.(18650)
Sajnos úgy van ahogy mondod, úgy olvastam a JBL Hangszóróknál kell neki az akkumulátor elektronikája,az akkumulátor elektronikája az alaplappal van kapcsolatba. A Charge 2 se add hangot ha nincs akkumulátor a hangszóróba, szerintem az újabb modelleknél is erre ment a JBL. De ez megint egy csapda és inkább mondanám tervezett elavulásnak.
Vagy volt ez a Connect Plus ott is volt több fajta szabvány hogy régi és új JBL Cuccokat ne tudj összekötni.De szerintem egy ilyen drága hangszórónál ez inkább macera mint Feature... Mert a javítása csak még macerásabb lesz. A Charge 5 nem olyan régi hangszóró hogy ilyen hamar kihaljon.
Abba biztos vagyok a Motion Plus-ba az akku csere sokkal könyebb folyamat.Ha jól emlékszem a Charge 5 akkuja 3X18650-es cella.
A Hangszórónak kéne a rossz akkuja és ott a töltés vezérlő elektronikára kéne ráadnod a konkrét feszültséget hogy bekapcsoljon. Így becsapnád hogy van benne akkumulátor.
Ez a egy beválhatna, de kéne ehhez az a töltő elektronika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jogász topic
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest