Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Most jött meg ez: [Xiaomi]
Nem vágom most, hogy ez melyik verzió, de nem vagyok tőle elszállva. Nekem előzőleg egy sdy 019 -em volt. Ennek ahhoz képest olyan gyerek hangja van. A hangerő is kevesebb, és kicsit túlerőlteti a mélyet. Az akkuidőre kíváncsi leszek. Sajnos nincs róla semmilyen visszajelzés, hogy mennyi van benne. Az sdy-n igaz csak 3 fokozatú, de az is volt. A bekapcs gombot elég sokáig kell nyomni, hogy bekapcsoljon. (3-4 mp) Ugyanez ki is. Amikor hívásom van, átveszi az irányítást, és én hiába hallom a bejövőt, a túloldalon engem nem hallanak. Ami pozitív az a mérete, ez kabát zsebbe simán elfér. A munkatársam már vett egy sdy-t, este össze fogjuk hasonlítani a hangzást. Sajnos az enyém hangzásilag teljesen szétesett. (1,5 évet bírt)
Vagy rossz verziót rendeltem?
Hoppszika
Átvert a kínai.
Most jövök rá, hogy amit én rendeltem, van 3,5 jack és card slot is, ezen meg csak bekapcs gomb és egy usb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Disney+
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest