- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Igen, mert ha lenne hozzá program, akkor nyitna soros portot, audio eszközt, internet csatlakozási portot stb.
Próbált felrakni amit fentebb linkeltem, elvileg mennie kell vele, de ha nem működik rendesen a progival, akkor csak rendszerújrarakás után fog ismét menni progi nélkül. Legalábbis nálam így szokott lenni. -
draco31
veterán
válasz
dízelracer #506 üzenetére
[link]
Nekem ez volt a gyári mindene. -
draco31
veterán
válasz
dízelracer #506 üzenetére
Sikerült már találnod hozzá valamit? Ha jól látom, akkor nekem egy ugyanilyenem van, csak nem használom, mert 5 perc után felmelegedett mindig, és lecseréltem.
Ha kell, akkor felrakom valahová ami nekem volt hozzá a CD-jén. -
draco31
veterán
Van nekem egy MSI USB-s Bluetooth adapterem. Régebben egy gagyi no-name cuccom volt, de az folyton melegedett, 5 perc után ki kellett húzni, hogy lehüljön, aztán megint 5 perc egész addig, amíg meg nem untam, és meg nem vettem az MSI-t. Ez elmegy egész nap gond nélkül, 2 éve van meg, azóta nem volt ki sem húzva a gépből.
A probléma nem is vele van, hanem a 2.6.0.8-as Blusoleil progival ami hozzá volt. Próbáltam már régebben 6-os verzióval is, de az lefagyott állandóan. Eddig tette a dolgát ahogyan kellett hiba nélkül. Most viszont telefont cseréltem (Benq-Siemens), és ez a telefon nem támogatja a File transfert, nem aktiválódik a felső menüsoron, csak a Netvork Service, Serial Port, és az Object Push.
Azon gondolkoztam, hogy a serialportos kapcsolattal lehetne valahogyan küldeni a telefonra fájlokat?
Egyik haver mondta, hogy neki amikor nem volt fenn a Blusoleil, akkor lehetett küldeni Windows segítségével úgy, hogy jobb egérrel rákattintott, és ott a küldés menüben ott volt a Bluetooth. Nekem viszont nincs ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest