Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ismer valaki olyan USB, vagy akár PCI-E BlueTooth adaptert (még a mini->full PCI-E converter is szóba jöhet, laptop-ba való WiFi+BT kártya asztaliba konvertálva, egy olcsó antenával...) , ami képes hardware memóriába menteni az eszközök jelszavát, és szoftver nélkül (újra)csatlakozni?
Van egy BT-s billentyűzetem (ez az egyetlen mechanikus kapcsolós rádiós, amit találtam), de ezt be kell kötni USB kábellel, ha belépnék az UEFI setup-ba, vagy másik OS-t indítok (pl. Live! linux-ot), pedig még indítási jelszót is szeretnék (és Bitlocker-t).
Vagy ehhez nem elég a jelszó memória, mert az UEFI-nek is kéne hozzá driver, hogy lássa az adapteren át a billentyűzetet? (Bár azt talán bele tudnám mod-olni a képfile-ba. Más driver-el már csináltam hasonlót másik gépen. Bár kéne az EFI build a driver-ből.)
(Ezt a memória dolgot csak onnan vettem, hogy a Win10 írja a naplójába üzenetként, hogy a jelenlegi adapteremen nincs ilyen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest