Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ismer valaki olyan USB, vagy akár PCI-E BlueTooth adaptert (még a mini->full PCI-E converter is szóba jöhet, laptop-ba való WiFi+BT kártya asztaliba konvertálva, egy olcsó antenával...) , ami képes hardware memóriába menteni az eszközök jelszavát, és szoftver nélkül (újra)csatlakozni?
Van egy BT-s billentyűzetem (ez az egyetlen mechanikus kapcsolós rádiós, amit találtam), de ezt be kell kötni USB kábellel, ha belépnék az UEFI setup-ba, vagy másik OS-t indítok (pl. Live! linux-ot), pedig még indítási jelszót is szeretnék (és Bitlocker-t).
Vagy ehhez nem elég a jelszó memória, mert az UEFI-nek is kéne hozzá driver, hogy lássa az adapteren át a billentyűzetet? (Bár azt talán bele tudnám mod-olni a képfile-ba. Más driver-el már csináltam hasonlót másik gépen. Bár kéne az EFI build a driver-ből.)
(Ezt a memória dolgot csak onnan vettem, hogy a Win10 írja a naplójába üzenetként, hogy a jelenlegi adapteremen nincs ilyen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Asztalos klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
- GMKtec G3 Plus - N150 - Barebone
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest