- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Vettem a Nokia 2700c telefonomhoz egy MSI Star Key 3.0 Bluetooth adaptert, kaptam hozzá egy CD-t a BlueSoleil v2.x szoftverrel. Windows 7 x86 alatt feltelepítettem és tökéletesen működött mind önmagában, mind a Nokia PC Suite szoftverrel.
Elém került a kiírás, hogy frissíteni kellene a PC Suite-ról a Nokia Ovi Suite-ra, mert az a jövő, a PC Suite pedig teljesen meg is fog szűnni. Oké, legyen!
Az első kellemetlenség akkor jött, amikor kiderült, hogy a BlueSoleil szoftver már a v6.x-es verziónál tart, de nem lehet ingyen befrissíteni. (Ez milyen dolog már?!)
A második kellemetlenség a Nokia Ovi Suite programmal kapcsolatos: legalább v5.0.5-ös verziójú BlueSoleil kell neki, anélkül nem találja a Nokia telefonomat. Honnan szedjek ilyen magas verziójú BlueSoleilt? A megvásárolt v2.x-eset befrissíteni nem lehet rá, és az MSI honlapjáról sem tölthető le nem hogy újabb, de még a v2.x-es sem.
Írja az Ovi Suite helpje, hogy semmi vész, ha nem BlueSoleil, akkor használhatom a Windows beépített Bluetooth szoftverét is. Oké, nekem tökmindegy, csak menjen! Gyanús, de Win7-et nem említ, csak XP-t és Vistát. Kicsit elmaradtak, de biztos megy az - gondolom.
Jött a harmadik probléma: a Win7 felismeri a Bluetooth adaptert, sikeresen telepíti a szükséges Microsoft drivereket hozzá, de valamiért nem találja meg a telefont, és így az Ovi Suite sem használható - most akkor?!
Telepítettem v5.0.5-ös (tört...) BlueSoleilt. Az Ovi Suite megtalálta a telefonomat, tökéletesen működik a szinkronizáció, meg minden. Csak azt nem értem miért kellett ezen a sok tortúrán keresztülmennem, miért nem mehetett minden simán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Energiaital topic
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- Iphone 15 PRO MAX - 256 GB
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs