Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Tudod kinek magyarázd meg hogy két kulcsot aktiválni van időd ,de kb az ugyanannyi 4 másodpercet elvonó köszi-t nem voltál képes írni csak megint most hogy ugatás van belőle

-
Hunbeast87
senior tag
Ilyenkor az a legjobb, hogy a kulcsok bedobásának pillanatában még rendesen online voltam, de kb. utána mentem. Azóta meg csak olvasni volt időm, lehetőségem.

Így utólag is köszönöm, két játékot én vittem belőle (Stigmat és Bloodbath Kavkaz) . A többieknek is köszönöm, hogy elláttak jó tanácsokkal és legközelebb inkább kihagyom bármilyen más programomat, hogy legalább meg tudjam köszönni...vagy nem viszek semmit sem, ha indulás előtt dobnak ki fél perccel egy játékot a topikba

(#6598) bul07:

-
bul07
nagyúr
Incoming Forces játék osztogatás szokásos helyen [link]
-
bager13
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Szerintem nem azért rakta ki ide ,hogy köszönöm áradatot kapjon érte. Nagyon jól tudta, hogy "aki kapja marja" alapon el fogják vinni a kulcsokat. Ezért is választotta ezt a megoldást.
Ha én kiszórók kulcsokat, én sem várom el ,hogy megköszönjék. Mert pont nem ez a lényege.
Persze ,ha ő nem ezt akarta ,akkor elnézést, de nem hiszem. -
Robokutya
senior tag
Erre tényleg jó megoldás az lenne ha egy kicsit megnehezíti az ember a ninja dolgát ha már itt is vadászik
én pl a vakírással máris kiszűrtem a scriptekkel vadászó botokat "talán" vagy veszed a fáradságot elrejted egy kép feladványként a kulcsokat amit max képszerkesztő segítségével találhatnál meg a képen.Csak pár ötlet és a ninják meg a nem köszönömök leszoknának az oldalról
tény a magyar ember lusta még az interneten is ha három gombnyomásból nincs meg a kulcs hagyja a fenébe a dolgot

Jah és csak saját forrású kulcsod dobj ide ha más honnan származik az már tutti használt
-
Crytek
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
Tankönyvbe illő:
Aki elvár érte bármit akár egy köszönömöt nem ez a módja ,hogy ide vagy bárhová behányja a serialokat. Ki kell írni van xy játékom és lehet jönni privátba. Na úgy a köszönömre éhes ember megkapja.
A betett serialok 90%-t senki nem tudja kihez kerül...... -
UFO Extraterrestrials Gold: IXWIW-EPWRY-5ZXC(ká)
Stigmat: FYV60-IFK8F-II5Q(ef)
Bloodbath Kavkaz: RQHTT-IPDC3-CABC(el)
Knights and Merchants HD: Y0W0Q-CGY3B-Z5WH(ku)
Two Worlds - Game of the Year Edition: ZJJB3-AX5BK-52WG(jé)
Earth 2150 - The Moon Project: TD9EB-N7TJR-T37A(öt)
Two Worlds 2: LI4WF-R63E5-BW4K(há)
Gorky 17: F7CQG-MP660-WQ3T(három)
Cubetractor: K4404-QDNNW-66JQ(em)A sorok végén a zárójelben az a betű vagy szám szerepel fonetikusan leírva, amit használni kell utolsó karakternek.

-
Bluerainbow
Közösségépítő
Tisztelt fórumtagok
Mind minden évben , idén is elérkezik a Télapó a BlueGift-hez. A karácsonyi sorsolások december 22-én lesznek meghirdetve és december 24-én csütörtökön lesznek sorsolva.
Aki ez alkalomból szeretne felajánlani valami különlegesebb játékot a tarsolyba , megteheti legkésőbb december 20-ig. Figyelem , 15 sorsolás lesz , igy csak az első 15 felajánlás kerülhet be a tarsolyba.Köszönöm - sok szerencsét mindenkinek !
-
bullseye
addikt
Ide meg majdnem elfelejtettem szólni a sorsolásról. Szerencsére még nem késő.

-
Robokutya
senior tag

-
Kellemes Mikulást mindenkinek!
-
Earth 2150 - The Moon Project: TDTLR-2WN0K-A2IA(zé)
Two Worlds 2: 7IFP8-C5XVG-3WKT(öt)
Enclave: V3P7D-F0DVM-I2CJ(jé) -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére

-
Argos
őstag
Feliratkozol a hírlevélre.
Kapsz e-mail-ben egy kódot.
Regelsz a Games Rocket-re.
Kosárba rakod a játékot.
Megadod a levélben kapott kódot.
Várod az e-mail-t. -
Argos
őstag
Akinek még nincs, avagy akinek van, de rég járt arra, érdemes lecsekkolni.
Egy regért cserébe Steam kulcsotokat ad.Profil/Keys alatt:
Two Worlds 2
Commander - Conquest Of The Americas
Two Worlds - Game of the Year Edition
Knights and Merchants HD
Enclave
Earth 2150 - The Moon Project - no keys left (nem tudom lesz-e később)
Otherland - no keys left (nem tudom lesz-e később)
Earth 2150 - Lost Souls
Pirates of Black Cove
Knightshift - no keys left (nem tudom lesz-e később)
X-Blades
East India Company Gold Edition
Gorky 17 - no keys left (nem tudom lesz-e később)(#6566) Egon & (#6567) chungee :

-
ZsZso
Közösségépítő
*Irónia ON* Pengeélen táncolsz, kisfiam! (nickedből ítélve egyébként pont egyidősek vagyunk) Origines játékot mersz posztoni a múlt heti vita után?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccet félretéve: nagyon szépen köszönjük, hogy mindig szánsz arra időt, hogy velünk is megoszd ezeket az ajánlatokat. Biztos lesz olyan akinek egy-egy poszt nem lesz ínyére a jövőben is, de hidd el, hogy minden esetben értékeljük a gesztust!
+ ha szabad megemlítenem, akkor a kép + link kiemelést nagyszerű "újításnak" találom, így ha véletlen valami miatt pörög a topik, akkor is remekül kiemelkednek ezek a posztok.
-
kovsol
titán
DiRT Showdown a budleból:
JPhétWA-kettőG8Y8-5CHWYGondolom mindenkinek megvan már, ha mégse akkor egészségére.
-
Robokutya
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Ford reklámos Robokutya
az pedig elég sokat tévedett míg színen volt
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok az "ismeretlen" fórumtársnak és minden elismerésem a felajánlott játékokért!

-
Robokutya
senior tag
Particula kulcs
⠼⠋⠠⠏⠠⠓⠠⠍⠠⠗⠤⠠⠺⠼⠋⠠⠺⠠⠍⠼⠋⠤⠠⠃⠠⠅⠠⠚⠠⠓⠼⠙ -
BigBlue69
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Boldog Születésnapot! Nem 1 boldog órát okoztál már.
És azt hiszem most mindenki nevében is mondhatom ezt. 
-
Robokutya
senior tag
Srácok elnézést a loost planetes jelentkezésemért (Vegyétek semmisnek a jelentkezésem)
Több fiókom van és valószínű abba voltam becsekkolva amibe nem volt meg a játék.Mindig ellenőrzök és max 2 játékra pofátlankodom be ha esetleg szeretném hogy meglegyen.
Emberek vagyunk nem robotok néha tévedhetünk
Amióta rám pirítottatok próbálok odafigyelni a dolgokra
Sry még egyszer. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Vertigo18
üzenetére
Jó, akkor a kivégző osztagot még elküldöm pihizni
.Nem hiszem, hogy bárki a jelenlevők közül rossz szándékból ártani akarna a többinek, de néha ez akaratlanul is sikerülhet. A szabályok azért vannak, hogy egy közös platformot alkossanak és segítsék a más erkölcsi normákkal rendelkező (de jószándékú) tagok beilleszkedését a közösségbe.
Igazatok van, félre lehet érteni a szabályokat, de ez sose mentesít minket azok alól. Véletlen is lehet ellenük véteni természetesen (elfelejtettem, hogy már meg van a játék...).
Én úgy gondolom, hogy azon túl, hogy a magunkkal szemben támasztott elvárásoknak meg kell tudnunk felelni, mindig számításba kell venni a közösség többi tagját (kiemelten a felajánlót) is. Ha pedig így teszünk, még véletlen se jelentkezünk olyan játékra ami már megvan, hiszen tartozunk a többieknek legalább annyival, hogy jelentkezés előtt lecsekkoljuk, hogy már a tulajdonunkban van-e az adott játék. Az pedig teljesen evidens, hogy eladással vagy tovább ajándékozással nem köpjük szeme magunkat/a felajánlót.
Figyeljünk oda egymásra!

-
Vertigo18
addikt
Szerintem hallgassuk meg őt is, ki tudja mi történt... Bár, kétszer nehéz "benézni", ráadásul az elsőt, amikor ki lett tiltva el is ajándékozta?

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nem lehet, hogy csak összezavarta, hogy "erre a sorsolásra nem vonatkoznak a BlueGift szabályai"?

-
Boldog 4X-et!

-
chungee
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Boldogat

-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Azt aaa mindenit!

-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Robokutya
üzenetére
Barátom, (feltételezve, hogy jó fiókot nézek) a Lost Planet 3 neked a Steam könyvtáradban van, mégis jelentkezel rá. Ugye tisztában vagy vele, hogy ez szabályellenes? FREE sorsolásoknál sem ajándékozhatod/adhatod el a nyereményt.

-
-Nemtom-
őstag
Boldog szülinapot! Köszi a felajánlásokat!

-
Robokutya
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére

-
Pedro78
senior tag
HBD Anonymous, koszonet a felajanlasokert.

-
stfx
senior tag
Boldog szuletesnapot!
-
Padree
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Boldogot, és minimum duplázz az éveidre, akkor már mondhatod, hogy öreg vagy, most még közel sem. Köszönjük a sok jó gamát!

-
Egon
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Boldog születésnapot!

-
Vertigo18
addikt
Isten éltessen, "Alien"!

-
Argos
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Minden Jót Kívánok Születésed Napja Alkalmából, Kedves Idegen!

És köszönjük a remek pakkot!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Isten éltesse a kedves idegent!

-
AxBattler
félisten
Köszönjük, boldog születésnapot!

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
-
Heavyrain
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Isten éltessen és köszönjük!

-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Innye. HB -t neki és nagyon szépen köszönjük a nagylelkűségét!

-
eami
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Isten éltesse sokáig!

-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Akárki is a rejtélyes "idegen", boldog születésnapot kívánok neki én is!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Kedves fórumtársak
Bizonyára észrevettétek a tegnap esti sorsolások kimaradását. Nem ok nélkül történt. Van itt köztünk egy tag aki évek óta tesz felajánlásokat névtelenül.
Stílszerűen Anonymous-nak neveztük el. Ő kérte nevének elhallgatását. Ő hétfőn tölti a negyvenedik születésnapját. Ez alkalommal elhalmozott minket egy csomó fantasztikus felajánlással. Nevét továbbra sem árulhatom el , legyen elég annyi , itt van köztünk évek óta , beszélgettek vele , talán páran személyesen is ismeritek.
Boldog születésnapot kívánunk neked , erőben egészségben és nem utolsó sorban , köszönjük a sok remek felajánlást !Bionic Commando: Rearmed - FREE SORSOLÁS
DmC: Devil May Cry - ELITE (ZÁRT KÖRŰ) SORSOLÁS
Mad Max - ELITE (ZÁRT KÖRŰ) SORSOLÁS
Mortal Kombat X Premium Edition - ELITE (ZÁRT KÖRŰ) SORSOLÁS
Resident Evil 4 - ELITE (ZÁRT KÖRŰ) SORSOLÁS
Resident Evil 5 Gold Edition - ELITE (ZÁRT KÖRŰ) SORSOLÁS
Resident Evil Revelations 2 - Episode 1: Penal Colony - FREE SORSOLÁS
Resident Evill Revelations - ELITE (ZÁRT KÖRŰ) SORSOLÁS

-
Robokutya
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
köszi akkor marad a régi név belistázva 
Ha 11 ezt kreálok akkor az első kicsúszik a listából? -
Robokutya
senior tag
Srácok valaki nem tudja lehet e steam fiókból régi nem használt profilnevet törölni?
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére

-
Robokutya
senior tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére

-
válasz
Assimilator
üzenetére
Aha.
Nem is figyeltem, a dolgot.
Mondjuk engem így se zavar.

-
Argos
őstag
Early Access!
Free Copy (Total: 10,000) ]
Want a FREE copy of Guardians of Orion that you can play RIGHT NOW!? Be within the first 10,000 people to email an application to the email address provided at the end of THIS video. Multiple entries will be denied, one per applicant.[ One Year of Early Access ]
Early Access for Guardians of Orion is scheduled to last one year (Dec 2015 - Dec 2016).[ Official Version - 2016 ]
The Official Version of 'Guardians of Orion' will debut by the end of 2016 for $29.99 USD via Steam (Windows, Linux, Mac). Free (Windows version) for Early Access owners. -
bullseye
addikt
Mondjuk engem kezd kicsit zavarni, hogy van legjobb vétel, legjobb vétel off, és ninja topik is, ehhez képest teljesen random mi mikor hova kerül. Nyilván van aki azokat nem nézi, mert túlságosan pörögnek néha offban, de nem az a megoldás erre, hogy itt is pörögjenek a dolgok féloffal.
-
stfx
senior tag
Sumo Revise VGWFZ-TG8H6-G*JBM
*nulla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

köszi akkor marad a régi név belistázva