Hirdetés
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
-
LOGOUT
Blue Mobile
Aktív témák
-
az szerintem nem így van. ha a telefon hálózatfüggetlenként lett eladva, akkor jogalap nélküli versenykorlátozó magatartás, hogy a hálózatán lévő másik márkát letiltja (külön vicces, hogy a blue mobile-os szerződéseken is a t-mobile a szolgáltató, tehát a másik márka is igazából ő)
ha hivatalosan függőként lett eladva, de valami szerencse folytán mégis működik másik hálózaton, akkor az egy nem várt plusz, de ez esetben jogos az IMEI tiltás. ezért érdekel, hogy függőként adta-e el a T, vagy sem.
egyébként, hogy most ebbe a sz*patásba belefutottam, a legolcsóbb megoldás (azonkívül, hogy visszakérem az árát a gyerektől, ha hivatalosan nem független a teló), ha átmegyek a telenor-hoz. és akkor legalább egy fillért nem lát belőle a T...
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest