- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bach66
tag
-
Rundll32
tag
-
Jarod1
veterán
-
Csabi1984
addikt
-
dkovizoli
addikt
-
Kolondrum
félisten
Újra... Szóval belépek az appban ami tetű lassan indul (azaz nem azonnal mint a Smart life), mellé nem reagálnak az eszközök, ilyenkor app bezár, nem kilép, memória kiürít, újraindítás és megy egy ideig. De igazából akkor lett elegem amikor a külső idegen gyártmányú hőmérő zigbee 3.0 átjáróval fel lett ismerve, de frissítésig nem ment volna. Na mármost a bw app nem frissül tovább. Fél óra alatt minden költözött. 10* jobb a Smart Life.
-
Csabi1984
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Komikaze
csendes tag
Szia,
Nekem is ilyen BW-SHC3 van, de pár napja használom csak. A mozgásérzékenysége magas, hiába van a legalacsonyabbra állítva, sok a fals riasztás. Egy "csoda" 720p-s kamerát váltott, a képe nagyon jó, viszont pl: FTP mentés nincs ami a régi gagyiban volt és használtam is, a felhő meg csak fizetős saját. -
SutPet
aktív tag
-
vtechun
veterán
-
Jarod1
veterán
-
SutPet
aktív tag
-
Imy
veterán
-
Luck Dragon
támogató
-
Imy
veterán
-
Imy
veterán
-
Imy
veterán
-
Imy
veterán
-
Imy
veterán
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
-
Avicularia
veterán
-
Imy
veterán
-
DavidQ
tag
-
DavidQ
tag
-
DavidQ
tag
-
DavidQ
tag
Ma én is megkaptam a kábelt. Elsőre tök jó. Kipróbálva, össze vissza dugdosva úgy érzékeltem ugyanolyan gyorsan tölt bárhogy is legyen a telefonban (Xiaomi Redmi 2), vagy a powerbankban (Xiaomi 10.000mAh). Volt arról is szó, hogy a Samsungok nem fogadják be, ezzel is ellenkeznem kell, barátnőm S3-át hibátlanul tölti. Eddig meggyőzött
. Szerintem hamarosan rendelek egy QuickCharge 2-es töltőt is hozzá, elvileg a telóm is támogatja. -
Real_Necro
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Szerintem hamarosan rendelek egy QuickCharge 2-es töltőt is hozzá, elvileg a telóm is támogatja.