Új hozzászólás Aktív témák
-
"olyan árak jönnek velem szembe amiket 1-2 nappal azelőtt felinflálnak aztán jól leáraznak"
Ami már évek óta tilos is lenne, törvényileg, ha jól tudom.BTW ha egy 10-20% -al eladni megérné a cuccot, már az is azt jelenti, hogy brutális árrés van rajta, hiszen hülye lenne a bolt árat csökkenteni.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Most hogy volt a Black Friday direkt előtte kinéztem egy terméket (Ryzen 8700G), amiről tudom mennyibe kerül a piacon és kíváncsian vártam hogy fog alakulni.
Előtte egy nappal az eMagon megnéztem mennyiért adják. 170 eFT felhúzták.
Mikor eljött a Péntek szépen visszaeresztették 100 eFT, ami a normál piaci ára.
Átverik az embereket a kereskedők. Szemétláda eljárás.
Szépen végig bírságolnám az összes brigádot, aki így reklámozz és nem tartja be.Mert a poligám antropomorfizmus és az epidemikus geocentrizmus mai szintje termodinamikus démonizmust, valamint elektrosztatikus dualizmust kelt bennem.
-
elfelejtette
veterán
MediaMarkt-ban volt anno blekfrájdéj akcióban telefon 60.000-ért, az akciós címke alatt meg ott maradt az eredeti címke, amin 59.990 volt az ár...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
addikt
A világ más tájain is mém szinten van már a nemlétező BF akció.
BTW, BF akcióban 40th anniversary G-Shockot vettem 63 ezer helyett 44-ért.
-
GreatL
őstag
válasz Hieronymus #1 üzenetére
Valóban. De már a világ is megváltozott, nem nagyon vannak készletek semmiből sehol, optimalizálták a gyártást is. A villámgyors informatikával és a hatékony szállításokkal megszűnt a Black Friday létjogosultsága még az USA-ban is.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
NvidiaRTX
őstag
A tavaly Blekk Frájdéjben vett Boombox 3-amat még használtan is most drágábban tudnám eladni mert azóta felment az ára.
S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
ncc1701
veterán
IT cuccok nem érdekelnek. Pár hónapja kinéztem egy 7800xt nitro+ karit, akkor volt 228e, na mondom, megveszem majd most, black friday. Lett belőle 249eft, elengedtem.
Viszont táplálék kiegészítő fronton simán 20-30% engedmények voltak, be is zsákoltam belőlük.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Eredetileg a BF a raktárkiürítésről szólt. Ugye ez még az internet előtt jelent meg. Amíg a net elterjedése a maihoz képest szórványos volt, ráadásul a felettünk kettővel lévő generáció alig mert rajta valamit csinálni, pedig ők voltak a fizetőképes kereslet, addig is volt létjogosultsága ennek.
De ma már semmi értelme ennek. Nincs beragadó készlet, sokat központi raktárról dolgoznak, más terminológia szerint működnek a raktárak (csak a szükséges mennyiség), plusz az internet miatt bárki a világon rendelhet bárkitől. Pontosabban majdnem bárkitől. Így maradék is alig van.
-
ergoGnomik
tag
Ha jól tudom mind az akciózás előtt áremelés, majd "akciós" áron hirdetés, mind az akciós áruból elhanyagolható készlet fenntartása tiltott kereskedői magatartás. Ha tudod bizonyítani, irány a fogyasztóvédelem. Szeretni fognak érte...
-
Eredetileg ez a raktárak kiürítésről szólt. Karácsonyra készülve kell a hely. Ha jön ki új generáció egy adott termékből, később még jobban le kellene árazni.
Vannak kereskedők, akik másként látják a helyzetet. Ennyi.
A kedvezmény mértéke lényegtelen. Akkor lehet megvenni, ha tényleg olcsóbb mint máshol és szükséged is van a termékre.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest