Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1001) mikromanus válasza Kolbi_30 (#1000) üzenetére


mikromanus
veterán

Ettől a 10 ojró az még nem lesz egy hónapnyi VP...
De a suska inkább item drop és nem trash. Az meg marketplace, a marketplace meg alap -30% lóvé "Ingyenesben". (és 15,5% VP-vel),

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1002) Kolbi_30 válasza mikromanus (#1001) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Hát az egyetlen drop amit érdemes felrakni az a blackndistro füles. A rendes pénz a trash lootban van. Jó esetben pl stars endben kifarmolsz 500 milla trash lootot meg 1 fulest a füles 300 körül van. Persze ez random, de nagy átlagban ez jön ki. Pl mirun farmolok úgy 20k trashbitemre jut egy valtarra öv. 18k körül van a trash ütem darabja, az övét meg 13 milla ért adod el a piacon. Nem az epik drop éri meg hanem a trash.
Itt kratuga lehet az elklar miatt kivetel, de ott is hamarabb lett meg a trashbol 2 gem ára mint esett egy komponens.

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1003) mikromanus válasza Kolbi_30 (#1002) üzenetére


mikromanus
veterán

Hát ja. Ha mindent ami nem ékszer trashnek veszel, akkor talán... De a nagyját a dropnak éredemes elsózni alapból is amikor jó az ára. Még úgy is, hogy nagyon korlátos fos az árképzés. Meg lehet VP, Droprate scroll, Kamasylvia buff és egyéb (többnyire fizetett) buff nélkül úgy van ahogy mondod, de ha eladásra (nyers bevételre) nézed az elérhető droppal, akkor a leginkább trash jövedelmező helyen is max fele-fele a bevétel. Akkor a bevétel különbözet ami a trashról az item odlalára billenti az a p2w :)

A youtube-on Duodecil nyomatott ilyesfajta teszteket...

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1004) Kolbi_30 válasza mikromanus (#1003) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Mivel az enchant köveken kivul kb csak trahs loot esik igy nem nehez trashnek nevezni..az a minimalis rare item ami esik scrollal kihuzott noddal egyutt nem igazan nevezheto penznek.mekt elenyeszo az erteke a vendornal elpoasszolt osszeghez kepes.
Vegyuk az en peldamat mirun mar kifarmoltam kb 8 miliard ertrekben trash itemet,lvl 8 node kamabuff(20% drop rate scroll +150% 10% knowlegebol +5 luck +5% account security.
VAn 220% + drop ratem ott meg mashol is, minden buffal ahhol szoktam farmolni. eddig talaltam 10 valtarra ovet, 5 forest furyt, meg 8 miliard erteku szemetet. Akkor mibol van tobb marketbol vagy a nyers szemetbol? :DD A boss lootot mint garmothh nem szamolom mert ott mar esett 2 sziv az egyiket hasznalom a masik elment 8 miliiardert, amibol 1.25 miliard elment adoba. 201607 ota van meg a jatek akkor jatszottam vele valamennyit , most 2 eve minden nap jatszom vele amennyit az idom engedi, de nem igazan erzem a vp hianyat.A heten vettem 700 coinert 30 napot meg a mani napi bejelentkezes adott egy 7 naposat vAn vagy 4 7 napos kama buffom eventbol book is van vagy 4.

[ Szerkesztve ]

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1005) mikromanus válasza Kolbi_30 (#1004) üzenetére


mikromanus
veterán

bS, gemek, caphras,.
Aranyos amikor kb olyan példákkal jösz ahova kb endgame gear az optimális/minimum. Az azért nem nagyon mérvadó a többségnek

Meg másként is egy kivételt mondasz ami eléggé eltér az "átlagtól". Egyrészt kisebb partyban szokták nyomni (?), másrészt itt valóban nagyobb a súlya s trash lootnak. Egyszerüsítve kb 1/3 az item/material drop ami ELADHATÓ marketplacen. De még így is jelentős ez az 1/3-1/4.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1006) Kolbi_30 válasza mikromanus (#1005) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Full tri boss gear 3 silverert megvehető több mint 1 éve.Azzal a területek jo resze hozhato.Mirut epp nem lehhet vele vinni bar az is class fuggo de ol werewolwes sima ugy, vagy manshaum ezek a nodok fullra vannak rantva, szenne farmoltam oket es esett rengeteg kek gyuru a verfarkasoknal meg 3 rare.ugyan ez a kamasilvia jetikkel 2 fules esett a tobbi enchant stone meg trash.Caphrast meg gyartani kell vagy farmolni a gombakat, amihez szinten nem kell endgame gear.miruhoz is csak akkor kell ha egyedul farmolod.Csapattal siman jo az oasis is csak figyelni kell.

Nekem van egy sorcererem lvl 62 282 Ap 310 DP vagy 270 ap 322 DP attol fugg hogy kutum vagy nouver van nala..Ezzel kb a 300 vagy a folotti apra optimalizalt terulet kivetelevel mindenhol ervenyesul. 1 pen itemem van a kzarka amulett. minden mas TET.
Az ingyenes TRI ha valakit erdekel a jatek kb 2 ora alatt be van zsebelve.A gyuruk ovek nyaklancok most pl capotia ingyen adtak aktivitasert.(nyaklanc, ov, gyuru) Most mindennek lent van az ara, nekem a layten makos volt mert vettem trit 3 vagy 4 miliardert es beadta elsore a TeT.de most valami 6 miliard amikor csinaltam 11 volt.

A sorci gearjet szoktam copyzni masik karakterre, ha megunom..

[ Szerkesztve ]

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1007) mikromanus


mikromanus
veterán

Ja csak egy pen meg pár tet figyel be. Tipikus kezdő set. Meg kifejezetten suns endet említettél meg valamelyik dupla emberes területet. Nem csak az a két terület van ám a játékban. Persze kifarmolható az a 10-20 milliárd, de kezdőknek nem egy rövid távú cél. TRi-vel meg a farmolható területeken azért potyog dögivel az eladható cucc. Eleinte meg lóvé kell nagyon és nem annyira a tartalékolás.

Mondjuk amennyit manos cuccokra költöttem abból simán kijöhetett volna egy TET gear 1-2 PEN-nel, de valahogy nem köt le a monoton sok órás szörny irtás. Bezzeg a monoton sok órás favágás, vagy bányászat. No, az már csúcs. ;]
Lényegében megveszed a játékot (most ez kiesett), fizetsz 3 különböző előfizetést és mellé még kapsz egy p2w mikrotranzakciós shopot. A fejlesztés a leggusztustalanabb szerencsejáték és a kiadó/fejlesztő szétcseszi a játék gazdaságát ostoba eventekkel. Sima online kaszinó, de persze nem úgy adózik. Honnan szerezhetsz boss geart? Az egyszerű játékos azt gondolná elmegy a bosst leölni. Hát a PearAbyss-KakaoMeme nem így gondolta. Időről időre amolyan rng box jelleggel hozzád vágta. Nem tudom van-e valaki aki maga farmolta ki a (korábbi) boss geart, de sejtésem szerint 99,5%-a ezeknek az itemeknek nem látott bosst még (már nem onnan származik).
Időről időre visszatérek. csili-vili, meg lehet felfedezgetni. Ideig-óráig jó a hentelés, vagy épp a kockulás mindenféle life skillel (aminek a végtermékét csak a marketplacen adhatod el). Meg lehet venni az itemeket a piacon is, így nem kell a szutyok szerencsejátékot nyomni... Tehát el lehet lenni. Aztán amikor lejárt a VP akkor hagytam a rákba. Egy hónapra nem kötöm le magam "ez" mellett (most) és piac nélkül biza ez nekem egy fos "Carebear life skiller" -ként. EZ van. Nekem most nem oké. Majd nyáron talán. Hacsak nem jön előbb valami értelmesebb játék( Ashes of creation, New World ha el nem cseszik, vagy más új cucc)

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1008) CactuS válasza mikromanus (#1007) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Mi az alternatíva nálad MMOra most a BDO helyett/mellett?

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#1009) Kolbi_30 válasza mikromanus (#1007) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Már nem kakaó viszi. Ha nem vitted át a PA hoz az accod akkor buktad.
A nem end game területén is van élet oda nem kell pen meg tet... Igaz nem 100+milla jön óránként hanem a fele pl verfarkasok. Nekem esett boss armor bheg gloves meg a madár sisak. Van kB 25 boss fegyver dobozom is.

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1010) Kolbi_30 válasza CactuS (#1008) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Szerintem nincs értékelhető mmo a piacon jelenleg. Meg ez ami egész élvezhető.

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1011) mikromanus válasza Kolbi_30 (#1009) üzenetére


mikromanus
veterán

Azért írtam a Kakaot és PA-t is. Ebben mindkettő azonos és mindkettő sáros. Már rég átvittem az accountomat. Nincs gond. Sok ingyen szart vágtak hozzánk. Ettől még a kedvem nem jött meg a BDO-hoz újra.

Alternatíva van. Jobb? Talán, de azok nagyon mások és új nem igazán van. Kedvelt MMO-k közt a Guild Wars 2 és a Final Fantasy 14-et szokták emlegetni. Nekem most megteszi az Archeage Unchained is. Fix ár nincs "csapda" és korlátlan előny. (Már szabályosan.) Most lesz 25-től egy új szerver indulás. Persze pénzéhes köcsög játékgyilkos a Gamigo aki épp a kedvenc játékunkat szívja szárazra, de a játék még így is tisztább, átláthatóbb és szórakoztatóbb mint a BDO. Kevesebb szerencsejáték, több "kapcsolódási pont" (azaz ok, hogy legyilkold a játékostársaid, több értelmes group content). Persze el lesz ez is cseszve, de egy darabig el lehet vele lenni. A Gamigo neve garancia a csúfos és gyors buktára, de élvezzük ki amíg tart. Aztán max váltok másra, vagy megyek a korábbi karakterre fél carebear módba amíg kedvem van hozzá.

Nyár végén jön(?) a New World. Kicsit óvatos vagyok vele, de talán nem cseszik el... nagyon. Túl sok új cím nem nagyon lesz idén. Főként ami nem keletről jön. (azokkal van némi bizalmatlanságom az üzleti modelljeik miatt. )

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1012) Kolbi_30 válasza mikromanus (#1011) üzenetére


Kolbi_30
őstag

GW2 valoban jo volt, par ezer ora van benne..ott semmit nem kell tenned megkapsz mindent, maga a jatek lett ertelmetlen..legendary ruhhat ki lehet afkolni..Nagy kihivas.Spvp kivegezve vagy 5 eve...A wvw meg lehet erdekes egy uj jatekosnak de azt is hamar megunja aki nem fanatikus. Archeage ment nalam is de nem tudoim hogy a bdo kopizott vagy az archage, szinte ugyan az.

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1013) mikromanus válasza Kolbi_30 (#1012) üzenetére


mikromanus
veterán

Az archeage jött ki előbb. Sokat másoltak belőle a BDO-ba. Úgy tűnt, mintha elolvasták volna az AA visszajelzéseket a fórumokon és ahhoz igazították volna a BDO-t. Legyen az jó, vagy rossz irány. Induláskor olyan volt a BDO mint az Archeage debil kistestvére. Olyan kis aranyos szép és totál értelmetlen minden. Kiherélt -értelmetlen trade system (olcsó szart árulni veszteséggel???), kényelmetlen life skillek, szándékosan korlátos és túlbonyolított rendszerek (csak hogy eladjanak "megoldásokat" hozzá). A pénznek is iszonyat súlya volt, kevés volt a hely a tatyóban, kevés cuccot lehetet hurcolni a súlykorlát miatt is. Szándékos, vagy béna exploit lehetőségek (pl lovak/szekér túlterhelése érdemi büntetés nélkül)...

Idővel fejlődött mindkét játék. EGy ideig a BDO elég jól, csak aztán elkurvult. Kiteszteltette a játékosokkal az "alapjátékot"? majd átvertek mindenkit és átnyomták p2w-re a korábbi ígéretekkel szembemenve. Egyre több értelmetlenül túlbonyolított rendszer, túl sok gamble, a gear "felrobbanása", vagy sérülése fejlesztéskor. És minden tartalom mellé extra p2w.

Ezzel szemben az AA épp fordított utat járt be. Egyszerűsítettek nagyon sok mindent. Ezek egy része jó más része nem, de átláthatóbb. Bevezettek egy magadnak farmolható elég erős geart. Kivezették szinte teljesen a szerencse faktort a gear fejlesztésben. Kevesebb földre van szükséged (ha egyéltalán kell) és automata farmolás is lehetséges a házhoz csatolható farmhand rendszerrel. ÉS kiadtak egy b2p verziós ArcheAge Unchainedet amiben tényleg nem volt semmi p2w és kényelmes mindenkinek. Mondjuk túl is tolták, mert azért a premiumba hagyhattak volna valami mozgásteret amit később bevezettek. Így anélkül nem volt életképes az üzleti modell, amikor meg módosították a többség felháborodott (nem ezt ígérték). Összesítve még mindig sokkal tisztább játék. A "nyitottsága" egyszerre előny és hátrány. SZabadon nyerészkedhetsz, viszont a nagyon gyenge védelem miatt a csalók is könnyebben jutnak előnyhöz (goldsellerek, több mint a megengedett account szám, "bérmunka" teljesen szabályosan is érdemi korlátok nélkül)...

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1014) adam320 válasza Kolbi_30 (#1012) üzenetére


adam320
senior tag

Bocsi, de amiket most leírtál a GW2-ről annak nincs köze a valósághoz.

(#1015) D1Rect válasza mikromanus (#1013) üzenetére


D1Rect
félisten

Én adnám, ha p2w lenne, de még semmi olyat nem találtam ami valódi előnyt biztosítana pénzért.

(#1016) mikromanus válasza D1Rect (#1015) üzenetére


mikromanus
veterán

BDO-ban? Mármint a T4 peteken kívül (több item felvétel azonos időben - több lóvé), a 3 különböző előfizetésen+sátron túl (távoli villa buff használat, triplázot energia töltődés, drop rate buff, több XP, több bevétel eladásokon)? Vagy a szintén passzív bevételt növelő 3-3 extra munkás (CP nélkül) városonként? Rövidebb crafting idő körönként, a warehouse használat az inventory helyett, végtelén számú ló skill újrarollolás? De mondhatjuk a statikus fix bevételt: eladható cash shop itemek több milliárd instant bevétel "határral" hetente. (Mennyi most a határ? 10-20 milliárd?). Soxoros javítás az upgradeknél, "biztosítás", hogy ne törjön, vagy downgradeljen az item... Ja, veszettül semmi "pénzes előny". Hisz "Csak" több idő kell ugyanarra. Azaz pénzért VEHETSZ több hét/hónap/év előnyt. A túl drága meg nem érv, mert a p2w lénege épp az, hogy vehető előny. Az hogy valaki csóró azt épp leszarja ez a rendszer.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1017) Kolbi_30 válasza adam320 (#1014) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Pedig van hidd el. Spvp simán kiafkolod a legendás ruhát. Kezdetek óta játszom. Spvp szinte élvezhetetlen mióta nem lehet premade csapat, illetve 2 fős lehet.. Nme 5 mint régen. A WvWvw meg egy darabig érdekes de unalomba fullad aránylag hamar. Insta rewardokat lenerfeltek a béka segge alá. A fraktal szórakoztató, de nincs end game, csak végtelen skin. Ez a mai GW 2.

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1018) Kolbi_30 válasza mikromanus (#1016) üzenetére


Kolbi_30
őstag

A rövidebb craftolast nem értem mi lenne. De ezeknelkul lehet élni, a játékban simán jól mert kB fel sem tűnik a hiánya. Csak annak aki görcsösen azon feszül hogy van nála jobb nagyobb gazdagabb Ha ezt elengeded lehet élvezni a játékot. Amúgy 1 T4 petet sem vettem de van 7 darab.

[ Szerkesztve ]

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1019) adam320 válasza Kolbi_30 (#1017) üzenetére


adam320
senior tag

Egy MMORPG-ben soha nincs end game :)

(#1020) mikromanus válasza Kolbi_30 (#1018) üzenetére


mikromanus
veterán

-2 sec cooking/alchemy functional costume itemmel. Nem mindegy hogy 1, vagy 3 másodperc egy kör. Nem mindegy, hogy sok%-kal több XP megy a proficiency-re, mert a magasabb szint ott is közvetlenül befolyásolja a bevételedet.

Nem mindegy, hogy a nyersanyagot az inventoryban kell tartanod, vagy a warehause-ból veszed ki és csak a könnyebb végtermék kerül a tatyóba.

10-20k óra után jó hogy van pár T4 peted, de épp abban az idősávban nem volt neked se és nem lesz az újaknak ameddig a többség hajlandó egy játékkal játszani. Az AFK farmolás meg csak hab a tortán. Kevesebb hely, kisebb súly, kevesebb suska. Meg alapból ilyen elcseszett, hogy akkor is bent "kell" lenned ha nem játszol aktívan. BDO a legjobb MMO sorozatnézéshez? komolyan?

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1021) Kolbi_30 válasza adam320 (#1019) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Van. Hidd el.. KB 20 éve játszom mmokkal. Bdoban a vár ostromok meg node war. Pve részén meg a black star armorok és fegyverek. Wowban a mythic raidek. Aionban a rendes pvp armor. L2 szintén a pvp.. Gw2 ben meg veheted a végtelen skin mert kB 1 hét és fullos mindened

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1022) adam320 válasza Kolbi_30 (#1021) üzenetére


adam320
senior tag

A Lineage 2-t ne soroljuk ide, azt már réges rég elb#szták.

(#1023) D1Rect válasza mikromanus (#1016) üzenetére


D1Rect
félisten

Ez sajnos egyik sem gold ammo nagyobb pennel.

(#1024) D1Rect


D1Rect
félisten

Azon töprengtem, ha már úgyis ingyen hozzám vágták a játékot, 10-20€ értékben "meghálálnám nekik".
Mi lehet a számomra legértelmesebb módja ennek?
Vegyek egy BS passt?(talán 5-6 hiányzik a végéről, de esélyes, hogy meglesz)

(#1025) Kolbi_30 válasza D1Rect (#1024) üzenetére


Kolbi_30
őstag

A 30 euros bundle vagy mi a tosz,az er kb 50+ eurot. Van benne 2 vagy 3k pearl, az maga 20 vagy 30 euro plusz VP meg egyeb itemek

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1026) mikromanus válasza Kolbi_30 (#1025) üzenetére


mikromanus
veterán

Azaz másfélszer annyi mint az eredetileg szánt összeg és az mellé amit akarnál odapakolnak egy rakat olyan túlárazott "ajándékot" amit sose vennél meg (főként nem eredeti magas áron) és így számolják az -x% "olcsóságot": Nagyon trükkösek ezek a pénzéhes üzleti ragadozók. :C

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#1027) D1Rect válasza Kolbi_30 (#1025) üzenetére


D1Rect
félisten

Nem tudom pontosan mire gondolsz. Amit találtam, most 2K pearl van 10€-ért, az elég jó deal.

(#1028) Kolbi_30 válasza D1Rect (#1027) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Igen az jó deal. Amikor néztem meg az nem volt szerintem.

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1029) D1Rect válasza Kolbi_30 (#1028) üzenetére


D1Rect
félisten

Most a postával megjött az account transfer ajándékcsomag.

(#1030) Kolbi_30


Kolbi_30
őstag

Gondoltam reszt veszek Karandan :DD :DD Termeszetesen A one hit mester verzio spawnolt..buktam egy Crystal of Elkarrt meg egy corrupted crystalt..közel -500 milla.DE kiesett a szive..Amit szerintem nem fogok hhasznalni.HA esne egy 3. garmoth sziv az lenne az igazi.

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1031) D1Rect válasza Kolbi_30 (#1030) üzenetére


D1Rect
félisten

Én a múltkor a Nouver-t szívtam meg, de akkor még semmiben nem volt crystal, most is csak low budget van.

(#1032) Kolbi_30 válasza D1Rect (#1031) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Ott szoptam en is multkor -600 milla.A mai karanda is -490 volt :C

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1033) D1Rect válasza Kolbi_30 (#1032) üzenetére


D1Rect
félisten

Most a world bossok is meg vannak kavarva?
Kerestem óra:07-kor Kzarka-t de vagy leütötték, vagy nem ott spawnolt.
Igaz lovakat se láttam kint.

(#1034) Kolbi_30 válasza D1Rect (#1033) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Egeszkor vannak. [link]

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1035) D1Rect válasza Kolbi_30 (#1034) üzenetére


D1Rect
félisten

Én azt vágom, de nem volt ott senki.
Btw a játékban is van boss timer.

[ Szerkesztve ]

(#1036) D1Rect válasza Kolbi_30 (#1034) üzenetére


D1Rect
félisten

Azt jól tippelem ugye, hogy a market az összes(EU) szerverre vonatkozik?
Kéne nekem egy TET Urugon, de csak PEN van belőle, ami meg 25m.

(#1037) Kolbi_30 válasza D1Rect (#1036) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Vegyél Tri vagy duót és húzd fel. Én így szoktam. Sokat lehet spórolni és akár keresni is

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1038) D1Rect válasza Kolbi_30 (#1037) üzenetére


D1Rect
félisten

Nincsen, csak PEN.

(#1039) Kolbi_30


Kolbi_30
őstag

Eladtam a sok nyakláncot meg gyűrűt amiket rift bossokbol kaptam. Úgy 2 hónapja nullaztam a vagyonom ismét van 7miliardom..És alig játszom

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1040) D1Rect válasza Kolbi_30 (#1039) üzenetére


D1Rect
félisten

Bő 1 hónapja kezdtem, gyakorlatilag nulla infóval és csupasz seggel.
Most olyan szűk 20 milliárdom lehet mindenestől.
Ha beindul a lifeskill, szerintem reális a napi 500milla csak cooking+gathering+farm 1-2 óra játékkal.
A barter sokkal időigényesebb, de ha eljutok a t3 hajóig, akkor abból is ki lehet venni 600-1000 misi/nap.

(#1041) Kolbi_30 válasza D1Rect (#1040) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Most kezdtem hajokazni meg bartelezni. Meg kb 3 nap es megvan a t3 hajo. Ha eladnam mindenem amit lehet lenne kozel 100 miliardom. De nem vonz, inkabb felhuzom az altok cuccait is, meg el parittyazgatok nem sietek sehova :DD

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1042) D1Rect válasza Kolbi_30 (#1041) üzenetére


D1Rect
félisten

Én hagytam a bartert, waaay too much time.
Egyelőre nem a pénz csinálás a fő fókusz, hanem az adventure logok, CP, Energy.
Nekem tökéletesen megfelel ez a 300-400m/nap anélkül, hogy rendesen rá kéne feküdni.

(#1043) Kolbi_30 válasza D1Rect (#1042) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Most toltam kb 1 milliárdot a sailor cuccba ékszerek ruházat. A T3hajo háromnegyede tegnap meg lett

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1044) D1Rect válasza Kolbi_30 (#1043) üzenetére


D1Rect
félisten

A többiek is azt nyomják, hogy barterezni kellene, nem akarják megérteni, hogy ennyi időm nincs játszani. :DDD
Én egy tet silver cook ruhán gondolkozom, de a bő 1 milliárd lenne a -0.2 sec főzési idő, lehet ez már nem érné meg.

(#1045) Kolbi_30 válasza D1Rect (#1044) üzenetére


Kolbi_30
őstag

A silver ruha szerintem nem éri meg. Tet loggia vagy TRI Manos.

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1046) D1Rect válasza Kolbi_30 (#1045) üzenetére


D1Rect
félisten

Dehogynem, +20% xp és 5.2 sec helyett 1.2 sec.
A +4 nem éri meg(?), mert az +25% és 5.2 helyett 1.0 sec.
Az utolsó -0.2 sec kerül 1 milliárdba, de így is 20%-kal gyorsabban jön az XP.

(#1047) Kolbi_30 válasza D1Rect (#1046) üzenetére


Kolbi_30
őstag

Szerintem a többszöri max adag jobb, vagy az egyel magasabb gradebol kapott termék többet ér. Ha craftolok mindegy mert filmeztek kozben

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#1048) D1Rect válasza Kolbi_30 (#1047) üzenetére


D1Rect
félisten

Csak full AFK főzésre venném fel a manost, azt csak arra tartom, hogy beadjam a dobozt.

(#1049) bjergerking


bjergerking
tag

Sziasztok! Kezdőként melyik szerveret ajánljátok, ahol sok magyar van? :))

(#1050) D1Rect válasza bjergerking (#1049) üzenetére


D1Rect
félisten

Az Olvia szervereket az első hónapban.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.