- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
Sajnálom, hogy ha bekötöd magad, és mégis magadra vetted a taplót, mert eléggé egyértelmű, hogy azoknak szólt, akik nem kötik be magukat. Ezek szerint mégis annak érzed magad.
. Amit írtam, az nem hülyeség, legfeljebb azoknak, akik nem kötik be magukat, akik pedig ...na jó, nem írok taplót, legyenek szellemileg kihívásokkal küzködők. Ugye, vagy annyira intelligens, hogy ezt nem veszed magadra?
Ugye........
-
oceanearth
őstag
ez egy hülyeség amit írsz tudod-e?? akkor leírom mégegyszer!!! midnenkinek a saját döntése, hogy beköti az övet ez igaz. ha ütközöl és be van kötve az öved vszínű hogy megúszod, elkezd égni a kocsi mivel tudatodnál vagy megpróbálod kicsatolni az övet, ha nem megy az szívás. DE és tegyük fel ugyanez az eset ha nem avgy bekötve, miután ütköztél és a légzsák szétzúzta az arcod, a bordáid átszúrták a tüdőd eltört kezed lábad leszakadt a léped, májad utána igazad van sokkal könnyebb kiszállni a kocsiból. csak azt fejeted el, hogy ütközöl és nincs bekötve az öved és elkezd égni a kocsi akkor már vagy halott vagy vagy a sérülés miatt még a kezedet sem tudod felelemleni nemhogy kiszállni a kocsiból. ha meg be vagy kjötve akkor megpróbálsz kiszelni vszínű sikerülni fog, de lehet, hogy bennégsz. szóval örülnék neki, ha gondolkoznál mielőtt írsz és nem bízattanál senkit arra, hogy az öve veszélyes
-
yerico
senior tag
Én megengedném, hogy mindenki eldöntse, beköti-e magát, avagy nem. Aztán, ha karambolozott, és viszik törött végtagokkal, meg betört fejjel a kórházba, és nem volt bekötve, akkor elé kell tenni a számlát a várható kezelési költségekről (ez simán többmilliós lesz), és ha azt előre kifizeti, akkor ellátják, ha meg nem (tudja vagy akarja), akkor szépen kirakják a kórház elé, és menjen, ahova akar, de a mentőköltségeit még ráverném. Mindenki szabadon dönthet, de vállalja a következményeit. (ma ugyanis a teljes lakosság fizeti azoknak a taplóknak a kezelését, akik a bekötetlen öv miatt sérültek meg, tehát az én TB-m is benne van.)
-
oceanearth
őstag
azért az estek 80-90%-ban nem gyullad ki a kocsi tehát ha nem kötöd be magad és meghalsz a kocsiban és nem gyullad ki akkor az szívás. ha bekötöd magad akkor nagy az esélye, hogy túléld a balesetet viszont van még 10%esélyed, hogy kigyullad a kocsi, midneki döntse el, hogy arra appelál hogy kigyullad a kocsi és miután a bordái átszúrták a tüdejét és az arcát összezúzta a légzsák és eszméletlen megpróbál kiszállni az égő kocsiból, vagy beköti magát kigyullad a kocsi és józanul megpróbál kikászálódni
-
Szeke
senior tag
Igen, ennyire ''szajkózzuk''. Volt tavaly januárban egy balesetem, amikor egy kivilágítatlan teherautónak mentem fékezés nélkül 50-60-al. Lakott terület volt, nem voltam bekötve. Csak azért nem fejeltem le a teherautó platóját, mert volt szerencsére aláfutásgátló vas a kocsi hátulján.
De így is kifejeltem a szélvédőt, elgörbítettem a kormányt, szétvertem a műszerfalat.
Az, hogy valakid azért menekült meg, mert nem volt bekötve, az az Égiek áldása. Puszta vakszerencse, semmi más. De emiatt légyszíves ne kampányolj az öv ellen... -
tiv83us
veterán
Ilyen szempontbol szinte mindegy, hogy Trabant vagy BMW, a biztonsagi ov azert van, hogy ne repulj ki a kocsibol es loccsantsd ki az agyad a betonon. Meg egy Trabantban is joval tobb eselyed van a tulelesre bekotve. Az esetek 80%-ban azert halnak meg az emberkek mert kirepkednek a kocsibol es osszezuzzak magukat /lasd a nemrigeben elhunyt kezilabdazono, Kulcsar Anita/, az a ritkabbik mikor bentegsz, de akkor azsem igazan a biztonsagiov bune.
Új hozzászólás Aktív témák
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux Mint
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest