Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Kezdő vagyok #31087 üzenetére
A seed kötelezettség mióta büntetés?
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
-
ElektrikusDE
senior tag
Az aszfalt és a mag egyaránt egyaránt tanúsítvány hibás lett a leállás után.
Oka:
Nem szerepel a tanúsítványban a www. előtag.
Megoldás?
Nem kell beírni a www. előtagot az oldal neve elé.
Csak simán az oldalnév kell és nincs hiba!
Próbáljátok csak ki!
Vagy írjátok elé a www.-t és már visít is a böngésző!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Cs1csó #36786 üzenetére
És még kapkodva is írtam.
A magnál pont fordítva:
A tanúsítványban szerepel a www., de az oldal most csak www. nélkül működik.
Az aszfaltnál meg csak eltűnt a https lehetőség...
De már az is működik!
Bocsi...
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Dragon3000 #36788 üzenetére
Mikor nem megy az oldal akkor nem megy az oldal...
Akkor nekem se ment...
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz podcast #37052 üzenetére
Szia!
Mielőtt ilyet csinálsz, kérlek hogy előtte nézd meg a torrent fájl méretet, mert ha az más akkor nem fogja felismerni a már letöltött fájlokat.
Ennek oka az hogy a torrent készítésekor más szelet méret lett használva.
Sajnos emiatt kevés az hogy a Fájlnév és könyvtárszerkezet egyezik.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz havri1 #37101 üzenetére
Szia!
A Super Seed tudtommal nem így működik!
Hanem úgy, hogy ugyanazt a szeletet nem küldi el több letöltőnek hanem minden letöltő más szeletet kap, meg így hamarabb is meglehetne a teljes anyag a bolyban.
De nyílt oldalon, vagy sajnos akár aránymentes oldalon könnyen megbukik a dolog
Mert a letoltok együttműködése is szűkséges hozzá.
Ha a letoltok a feltöltési sebbőségüket nagyon lekorlátozzak akkor még lassabb is lesz a dolog.Ami te írsz az is előfordul, de az nem Super Seed pl. csak a barátomnak akarok feltölteni és utána majd Ő osztja a többieknek, de ezt jobb lenne más úton megoldani, pl ftp...
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
A világ egyik legnagyobb privát BitTorrent-nyomkövetőjét, a Filelist.ro-t a domainjét a romániai hatóságok lefoglalták. A csak meghívásos webhelynek, amelynek több mint egymillió tagja van, bűnügyi nyomozás előtt áll, amelyet a Legfelsőbb Semmítőszéki és Igazságügyi Bíróság ügyészsége felügyel.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Dragon3000 #38237 üzenetére
Szia!
A 4.3.0.1-nél már nincs ott! (legalábbis nálam)
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz enginev3.0 #38239 üzenetére
Igazad van!
Ott van!
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Szerintem van egy beragadt processzed, lehet hogy pont torrent kliens, vagy valamilyen szerver ami ugyanazt a portot figyelné. (egynél több alkalmazás nem tudja ugyanazt a portot figyelni)
A feladat kezelőben megnézheted.
Ki kéne lőni!
Vagy pedig változtass port számot. (a torrent kliensben)
Egyébként ez lenne a hiba üzenet ""Address already in use""
Miért kellett igy "magyaritani"...
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
Igen!
Nekem már párszor előfordult, hogy kifagyott a torrent kliens és mikor elindítottam, ugyanezt írta.
Ilyen esetben feladat kezelőben kellett kilőnöm.
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Én ide írtam: "Címzett: nCore <ncore@ncore.cc>"
Vissza is állították, igaz hogy 2x írtam, az elsőnél nem történt semmi.
DE úgy tudom hogy ez a lehetőség már nem működik, csak a prémium maradt!
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Ha külföldön vagy akkor SMS-sel nem tudsz fizetni!
Egyébként én is külföldön vagyok, és az összes prémium menü pont működik (román mobilnettel)
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Ez az oldal jön be neked?
Ami igy kezdődik? (képet nem szeretnék feltölteni róla)
"Válaszd ki a szokásaidnak megfelelő PremiumotÉs élvezd a korlátlan letöltés adta lehetőségeket.BLACK FRIDAY AKCIÓ! AKÁR 100% BÓNUSZ!"
Ui:
PayPal-lel lehet fizetni?
Én csak SMS és bank kártyásról tudok.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
Nekem még törölték az acountomat, most már csak felfüggesztik!
Törölt acountot kérésre visszaállítottak, felfüggesztetett vajon visszaállítanak?
Én nem tudom, mivel ott a prémium...Csak van akinek az se működik.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Medve_papa #38647 üzenetére
Szia!
"Ha meg majd kell valami, lesz imseros aki meghiv,"
Felfüggesztett usert már tilos meghívni! (a 12 hetes inaktivitás esetén még szabad volt!)
Amúgy meg pl. egy 15 éves account picit többet ér mint egy pár napos...
Csak a tisztánlátás kedvéért írtam.
Ui:
Nem kell ezt túl lihegni én is tudtam várni több mint egy évet... (és nem dőlt ősszé a világ)
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Medve_papa #38649 üzenetére
Igen.
Írtam egy levelet, nem válaszoltak.
Egy év múlva újra írtam egy levelet, (hivatkoztam benne az első levelemre) akkor visszaállították.
Ez még a "12 hetes" időszakban történt.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz iguana #38658 üzenetére
Miért ér többet egy 15 éves account?
Igen elsősorban érzelmi ok. (Engem már dicsértek miatta)
De sokkal könnyebb magasabb rangba kerülni. (mivel a helyezést számoló képletben szorzóként szerepel, igy mobilnettel is könnyedén lehet "magasabb" rang)
Persze ez is inkább érzelmi ok, mivel semmiféle szankció nem érhet ha betartom a "HitRun" szabályokat.
Egy előny azért van, ha kérsz más oldalra meghívót, akkor sokat számít!
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz peterattila #38677 üzenetére
Nekem e-bookokal van meg a 300-nál több torentem.
Persze hogy nem ugyanaz...Viszont a Seedben tartott torrentek mérete is számít, igy bizonyos mértékben kompenzálva van.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Drago1 #39020 üzenetére
Szia!
A Fluddal letöltöd a tTorrentet és azt használod! (problémamentesen)
Annyit kell még beállítanod rajta hogy ne korlátozza a processzor használatot.
-
ElektrikusDE
senior tag
malex3:
Azt írtak (a fórumban) hogy (nem az idén) megoldódik, prémium vásárlással.
Meghívót pedig tilos kérni mert dupla account lenne!
Mivel nem törölték az accountot "csak" felfüggesztették!
Mivel nem vagyok admin, ez nem hivatalos válasz...
Ui:
Több szót már nem kéne vesztegetni a magra mert nem ez a topic témája...
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Nálam a legrégebbi seedben tartott torrent 20 napos, de akad 8 napos is ami már több éve seedben van nálam (szinte folyamatosan) ..
Ez nem az első ilyen eset, nem kell foglalkozni vele.
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Én is nagyon sokáig használtam az uTorrentet, pár hónapja álltam át qBitorrentre.
És nem tapasztalok problémákat vele Windows 10 pro 64 biten.
"Na de mi lesz abban az esetben, ha ugyanekkora marad a memória használat?"
Nálam nincs ilyen gond, 1299 torrent mellett:
Ui:
Azért nincs adatforgalmam, mert mobilnettel vagyok, a DIGI-s fibernet bekötésére várok.
Remélem már csak pár napig!
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Anno én még az uTorrentel többször csináltam ilyet.
Megcsináltam a torrentet és átküldtem az illetőnek.
Ahhoz hogy elinduljon a letöltés (nála) engedélyeztem a DHT-t nálam és nála is.
Elvileg ennyi az egész
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
"kell v.mi extra ahhoz, h megcsinaljam a torrentet?"
qBit-ben Ctrl+N van torrent készítő a privát torrent NE legyen bepipálva.
És igen, legalább az egyiketek ne legyen passzív!
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Nem csak kezdő, vagy béna lehet a feltöltő, hanem az is lehet hogy nagyon "siet" a feltöltéssel!
Vagyis úgy teszi fel, hogy még neki sincs meg a teljes anyag.
Nem teljesen fair, de az magos szabályzattal nem ütközik!
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
Nekem az 1564 torrentből most 1563 van elakadt státusban, és rendben van igy!
Kék csak akkor lesz ha valaki épen tölti tőled! (vagy te töltöd le az anyagot)
7 torrentel ritkán fogsz olyat látni...
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Gabesz87 #40519 üzenetére
Szia!
Ha nincs tartalék kódod akkor igy jártál!
"Tartalék kódok
A kétlépcsős azonosítás bekapcsolása után elérhetővé válnak számodra tartalék kódok, ezekkel bármikor lehetőséged lesz kiváltani az alkalmazás által generált ideiglenes kódokat. Az eszközöd meghibásodása vagy bármilyen probléma esetén hasznosak lehetnek, ezért javasolt a tartalék kódokból legalább néhányat feljegyezni és biztonságos helyen megőrizni. A funkció beállításakor mindenki 10 db tartalék kódot kap, amennyiben ezek elfogynának, a kétlépcsős azonosítás kikapcsolásával, majd ismételt beállításával újabb kódok generálhatóak.
Megjegyzés
Amely böngészőkben a csökkentett biztonságot bekapcsolod, azokon a jövőben sem kell a bejelentkezést minden alkalommal elvégezned, így a kétlépcsős azonosító kódra sem lesz szükséged. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a csökkentett biztonság funkciót csak olyan eszközön használjátok, amik saját használatúak és megbízható hálózathoz csatlakoznak.
A staffnak nem áll módjában kikapcsolni a már beállított kétlépcsős azonosítást biztonsági okok miatt. Sem a meghívó kérésére, sem a felhasználó kérésre nem fogjuk kikapcsolni ezt a funkciót. A kulcsot a staff sem látja, így ha valamiért elveszne a telefonból, azért saját magad felelsz."“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
A seederekkel van a baj. (ha vannak egyáltalán)
Pl. 1 kb/s feltöltés 1 szál passzív üzem stb.
Persze hogy nem tudsz kapcsolódni hozzájuk, a leecherekhez persze igen de ez nem segít mert ők is a seederre várnak.
"Az számít hogy (nagyon) sok torrentet nem törlök ki a kliensből hanem benne hagyom?"
Szerintem nem.
-
ElektrikusDE
senior tag
Ez a stb.-be tartozik.
Egyéb trükkök...
Te csak annyit telhetsz, (ha aktív vagy) hogy keresel még forrást máshol.
Ezért vagyok én regisztrálva néhány félig-nyitott oldalon is.
Ott nagyobb eséllyel jön le az anyag.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz zsolt_64 #40715 üzenetére
Megnéztem, nekem is megáll 99.8%-nál.
De miután elolvastam a megjegyzéseket a torrent kliensben megértettem miért:
"Files may have changed, which prevents torrents from downloading correctly or completely; please check for an updated torrent at https://archive.org/download/a-tizenot-eves-kapitany/a-tizenot-eves-kapitany_archive.torrent
Note: retrieval usually requires a client that supports webseeding (GetRight style).
Note: many Internet Archive torrents contain a 'pad file' directory. This directory and the files within it may be erased once retrieval completes.
Note: the file a-tizenot-eves-kapitany_meta.xml contains metadata about this torrent's contents."[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
Már kijött hozzá egy bug fix is!
"News
Wednesday March 24th 2021 - qBittorrent v4.3.4.1 release
qBittorrent v4.3.4.1 was released.
WINDOWS: Windows Defender is being incredibly annoying lately marking us as unwanted software/malicious/trojan/virus. If you experience problems with the installer not starting or not finishing, check that Defender hasn't silenty deleted it or the files it extracts. See this, this and this.Read the v4.3.4 changelog too because this is a hotfix release.
v4.3.4.1 changelog:
BUGFIX: Correctly draw progress bar (glassez)WEBUI: Fix javascript code which broke the UI (Chocobo1)Wednesday March 24th 2021 - qBittorrent v4.3.4 release
qBittorrent v4.3.4 was released.
WEBUI: It is accidentally broken in this release. Use v4.3.4.1 instead.
The sorting logic has been reworked. To get the old sorting order for the "queue number" column, first sort on the "Completed On" column and then sort on the "#"(queue number) column.
Support for Ubuntu 18.04 (Bionic Beaver) has been dropped."[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz EmberXY #41093 üzenetére
Ez a te döntésed.
Én felvetem a kivételek közé és újratelepítettem a 4.3.4.1-es verziót.
Mindent folytatott rendben tovább.
-
ElektrikusDE
senior tag
Nekem is halkak a HDD-im, kivéve ha pl. 800 Mbits sebeséggel töltök, mert akkor már kicsit morgolódnak.
Ui:
Így legalább hallom is, nem is kell ránéznem hogy rendben vannak a torrentjeim![ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz tothjozsi96 #41552 üzenetére
Nálam is bejelzett, mivel túl "új" a program.
"A Microsoft Defender SmartScreen megakadályozta egy nem felismert alkalmazás elindulását. Az alkalmazás futtatása veszélyeztetheti a számítógépet."
Természetesen ettől még én is feltelepitettem!
Mivel "egy nem felismert alkalmazás" nem jelent vírust...
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz enginev3.0 #42025 üzenetére
Szia!
Azért nem mindegy, hogy milyen port!
Mert a 6881-6889 pl. fekete listás!
Legalább 5 számjegyű legyen, de pl. Windowson az 50000 felettiek az ajánlottak!
bolic:
Szomorú hír, és igy Nick nélkül, meg furcsa nekrológ.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ArthurShelby #42055 üzenetére
"Így egy mezei filmforgalmazó egyáltalán el tudja kapni a felhasználót?"
Persze!
Valaki csak meghívja az oldalra! (igaz nemrég jól megdrágultak a meghívok)
Én is látom mindenkinek az IP címét a kliensemben, aki a konkrét torrentet tölti!
Persze ezek nem mindig kapcsolódnak a felhasználom ISP-jéhez, mert lehet pl. VPN-t vagy Seed szervert is használni.
De jó sok azonosítható IP címet meg lehet igy szerezni (többek között)
Hogy aztán végig futja az utat amig pénzhez jut, az már más kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Aurig@ #42064 üzenetére
Szia!
Annyi szokott csak kelleni hozzá, hogy a telepités után rögtön beállítod a letöltési könyvtárat! (alapértelmezett mentési útvonal)
Ilyenkor ha hozzá adod a torrenteket akkor ellenőrzi őket és már seedbe is áll velük.Ha az útvonal nem egyezik akkor letölti őket (újra)
Ha nem használtál több meghajtót akkor szerencséd van!
Nálam sok van, igy én megjárnám ha nem menteném a "Appdata - local - qbittorrent és az appdata - roaming - qbittorrent mappákat "
Ilyenkor lehetne játszani a mappák, meghajtok átnevezésével, de sokszor a legegyszerűbb újra letölteni mindent.
Ui:
"bekapcsolod az újraellenőrzés kihagyását"
Én ezt élesben nem javaslom, legalább egy-két torrentnél ellenőrizd le hogy hogy tényleg rendben van, ha igen és tényleg egy mappában vannak a letöltések akkor tényleg mehet az újraellenőrzés kihagyása.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz zsolt_64 #42091 üzenetére
Szia!
Azért van egy-két torrent oldal, ahol a béta kliens tiltott!
Sőt az egyik torrent oldalra, (még) a qBittorrent v4.3.6 sem tud kapcsolódni!
Persze majd hozzá fogják adni ott is az engedélyezett kliensekhez...
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz mgTerminator #42093 üzenetére
PM.-ben megírtam!
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Cs1csó #42209 üzenetére
Szia!
"Természetesen leülhető, de azt kevesen vállalják, hiszen akkor büntetett előéletű leszel"
Ez téves, de nem baj, legalább többen befizetik!
"Nem szerepel a bűntettesek nyilvántartásában az a jogerősen elítélt személy aki az ítélet jogerőre emelkedésének napján mentesült az elítéléshez fűződő hátrányos jogkövetkezmények alól. Pl. pénzbüntetés kiszabása esetén."
"Ezen az sem változtat hogy azt meg nem fizetése (illetőleg fiatalkorú terhelt esetében behajthatatlansága miatt) utóbb fogházban végrehajtandó szabadságvesztésre kell átváltoztatni.
Ilyenkor ugyanis nem maga a kiszabott büntetés (büntetési nem), hanem annak végrehajtási módja változik meg.""A pénzbüntetés helyébe lépő szabadságvesztés tehát nem azonosítható a szabadságvesztésre ítéléssel. A jogerősen kiszabott pénzbüntetés annak átváltoztatása esetén is megőrzi ezt a természetét, jogi sorsát, eltekintve a végrehajtás eltérő módjától. Erre utal egyebek közt az is, hogy az átváltoztatás eredményeként a pénzbüntetés „helyébe lépő” szabadságvesztés végrehajtása nem függeszthető fel, abból az elítélt feltételes szabadságra nem bocsátható, az nem alapozhat meg visszaesői minőséget, más szabadságvesztéssel összbüntetésbe sem foglalható, de a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól a mentesítés is a pénzbüntetés jogerős kiszabásával bekövetkezik, s azt az utóbb történő átváltoztatás sem oldja fel."
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Sajnos az Online Port Check oldalak egyre megbízhatatlanabbak!
Nekem is vadásznom kell működőre!
Az Open Port Check Tool szerint nálam is zárva van az egyébként nyitott port! (passzív userrel is tudok kapcsolódni)
Valamint néhány torrent oldalon is van beépített port check, aszerint is nyitva van a torrentezéshez használt portom!
Ez az oldal jelenleg jól működik: [link]
Ui:
És a [CanYouSeeMe.org] is, ami már volt többször is ajánlva!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest