- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ezt az uzenetet kaptam ma az oldalon:
Kedves Felhasználóink!Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a *.us cím megszűnt, helyette használjátok a http://*.be vagy a http://*.ru címeket!
Továbbra is figyeljétek a főoldalt a használható címekért!Megértéseteket köszönjük!
Üdvözlettel: * staff
VladimirR
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Vertigo18 #22 üzenetére
megtettem én, de továbbra se a ph alapelveinek fényében, hanem a bH alapelveit figyelembe véve. aki tudja, hogy miről van szó, ennyi alapján is eléri. aki meg nem, azt úgyse érdekli. eléggé "henjük be sárral, oszt jó'van" megoldás... de nem tudok jobbat.
ha stabilizálódik a helyzet, akkor holnap ismét lakat kerül a topikra, a további folytatás továbbra is a bittorrent topikban lesz.
mod: a tracker kiküldte a változásról a levelet, ezért a topikot zárom.
-
Vertigo18
addikt
Főoldalról...:
2008-09-02 - A .ath.cx és .us.to megszűnt mint használható cím. Helyette használjátok a .us vagy a .be címet. Esetleges új cím(ek)ről itt a Főoldalon a Használható címek alatt olvashattok. Szóljatok az ismerőseiteknek, hogy ezentúl ezt a címet használják.
Bocs, hogy nem csillagoztam, ha valakinek nem tetszik, kérem szóljon, megteszem. Úgyis mindenki tudja, hogy miről van szó!
[ Módosította: ngabor2 ]
-
Rent
senior tag
jelenleg a .us cimen erheto el az oldal.
[ Módosította: ngabor2 ]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged