Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ezt az uzenetet kaptam ma az oldalon:
Kedves Felhasználóink!Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a *.us cím megszűnt, helyette használjátok a http://*.be vagy a http://*.ru címeket!
Továbbra is figyeljétek a főoldalt a használható címekért!Megértéseteket köszönjük!
Üdvözlettel: * staff
VladimirR
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Vertigo18 #22 üzenetére
megtettem én, de továbbra se a ph alapelveinek fényében, hanem a bH alapelveit figyelembe véve. aki tudja, hogy miről van szó, ennyi alapján is eléri. aki meg nem, azt úgyse érdekli. eléggé "henjük be sárral, oszt jó'van" megoldás... de nem tudok jobbat.
ha stabilizálódik a helyzet, akkor holnap ismét lakat kerül a topikra, a további folytatás továbbra is a bittorrent topikban lesz.
mod: a tracker kiküldte a változásról a levelet, ezért a topikot zárom.
-
Vertigo18
addikt
Főoldalról...:
2008-09-02 - A .ath.cx és .us.to megszűnt mint használható cím. Helyette használjátok a .us vagy a .be címet. Esetleges új cím(ek)ről itt a Főoldalon a Használható címek alatt olvashattok. Szóljatok az ismerőseiteknek, hogy ezentúl ezt a címet használják.
Bocs, hogy nem csillagoztam, ha valakinek nem tetszik, kérem szóljon, megteszem. Úgyis mindenki tudja, hogy miről van szó!
[ Módosította: ngabor2 ]
-
Rent
senior tag
jelenleg a .us cimen erheto el az oldal.
[ Módosította: ngabor2 ]
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest