Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ezt az uzenetet kaptam ma az oldalon:
Kedves Felhasználóink!Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a *.us cím megszűnt, helyette használjátok a http://*.be vagy a http://*.ru címeket!
Továbbra is figyeljétek a főoldalt a használható címekért!Megértéseteket köszönjük!
Üdvözlettel: * staff
VladimirR
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Vertigo18
üzenetére
megtettem én, de továbbra se a ph alapelveinek fényében, hanem a bH alapelveit figyelembe véve. aki tudja, hogy miről van szó, ennyi alapján is eléri. aki meg nem, azt úgyse érdekli. eléggé "henjük be sárral, oszt jó'van" megoldás... de nem tudok jobbat.
ha stabilizálódik a helyzet, akkor holnap ismét lakat kerül a topikra, a további folytatás továbbra is a bittorrent topikban lesz.
mod: a tracker kiküldte a változásról a levelet, ezért a topikot zárom.
-
Vertigo18
addikt
Főoldalról...:
2008-09-02 - A .ath.cx és .us.to megszűnt mint használható cím. Helyette használjátok a .us vagy a .be címet. Esetleges új cím(ek)ről itt a Főoldalon a Használható címek alatt olvashattok. Szóljatok az ismerőseiteknek, hogy ezentúl ezt a címet használják.
Bocs, hogy nem csillagoztam, ha valakinek nem tetszik, kérem szóljon, megteszem. Úgyis mindenki tudja, hogy miről van szó!
[ Módosította: ngabor2 ]
-
Rent
senior tag
jelenleg a .us cimen erheto el az oldal.
[ Módosította: ngabor2 ]
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Iqos cigaretta
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest