- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Hát sok látnivaló nincs tényleg ... csak annyit lehet megállapítani, hogy hiába a növekvő bizalom az utóbbi időkben a kriptók íránt a kritovaluták még mindig nem a digitális arany. Megy a vérengzés a részvénypiacon, Izrael-Irán eszkalációtól félelem, USA változatlanul hagyott alapkamat, Bank of Japan monetáris politika...menekülnek a befektetők, a hagyományos pénzpiac rántja magával a kriptókat is. Az arany, ezüst stabil.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Brett001
aktív tag
válasz tomazin #24115 üzenetére
Szívesen. Valószínű, hogy az árfolyamba van beillesztve, vagy mint a legnagyobb kriptotőzsde megengedhetik maguknak a free konverziót. A nagy pénz úgyis a poziciók nyitása/zárásáért felszámolt taker/maker fee a nagy bevétel nekik. Voltam egy ideig ByBit-es is, ott van konverziós költség.
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
-
Brett001
aktív tag
válasz tomazin #24109 üzenetére
De az. Napi szinten használom.
binance drágább (beutalás költséges)
Most írtam, hogy a SEPA utalás költsége 1 euró, függetlenül attól, hogy 100 vagy 10000 eurót utalsz. Igaz 1-3 nap mire megjön a Binancre a pénz. Bankártyával is lehet, azonnal akkor az összeg 1,6%-a. Ennél van biztos olcsóbb, nem vitatom. De ha valaki tud várni 1-3 munkanapot nehogy már kb. 380 Ft költséges legyen.[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
válasz fireman123 #24107 üzenetére
Pont ezt akartam írni. Regelni pl. Binance-ra van ismét SEPA utalás Euróban bankszámláról (1 € fee) a Fiat és más kriptók közötti konvertálás teljesen ingyenes.
-
Brett001
aktív tag
Valaki elárulná, hogy mi a f@szomért nem lehet a Binance-ra FIAT pénzt befizetni? Azt olvastam, hogy szerződést bontanak a PaySafe-el és megszűnik a SEPA lehetőség, de bankkártyával továbbra is lehet. Most akartam befizetni és se SEPA, se bankkártya lehetőség! Nem erről volt szó, héé!
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
válasz #01110937 #23709 üzenetére
Igen leesett a 18 ezerre, de mint írtam mindössze néhány perc alatt történt meg. Előtte egy hétig nem csinált semmit.
A tőkeáttét meg csak akkor kockázatos, ha kapzsiságból (mert a fedezet engedi) nagy kötés méretet választasz. Ha csínján bánsz a kötésmérettel akkor nem lehet baj még ha 1:100 tőkeáttátet is használsz. Nekem azért van tőkeátéttre szükségem, mert mindössze 400$-al töltöttem fel a Binance számlát. (ennyi alaptőkével BTC-hez hozzá se lehet szagolni spot kereskedéssel ) Igy legalább van mozgásterem. Lehet, hogy egy traden csak 8-10 dollárt keresek, de 1-5 min-es TF-en (ha volna mozgás) összejön pár trade naponta. Rövidtáv az esetemben néhány perc, max 1-2 óra. Ez nem spekulálás, csak skalp indik segítségével. Sok kicsi sokra megy. Én már a Forex-szel is mindig napon belül kereskedtem, a hosszútáv (hetek-hónapok) nem érdekel. Szerintem az a kockázatosabb kriptónál.
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Most teljesen ki van a tököm a BTC-vel!!! Hobby szinten évek óta forexezem, a kripto csak hírek szintjén érdekelt, kereskedni soha nem kereskedtem velük. Néhány hete rászántam magam és regisztráltam a Binance-re, azzal a szándékkal, hogy napon belül kereskedek, skalpolok a Futuresen tőke áttétel, mondván ha napos vagy 4 órás TF-en oldalazás is van, azért 1-5-15 perces TF-en azért van mozgás, hogy ki lehet csippenteni pár dollárt a napközbeni mozgásokkal. Erre fel mi van? Aug. 20 óta gyakorlatilag semmi nem történik.
Ez nem sima oldalazás, rohadt pici napos gyertyák még kanócuk sincs! Szinte zéró volume! Hiába az 1 perces időkeret ott is olyan halvány mozgás van, hogy lehetetlen kereskedni. Általában 1:2 R/R-t használok, ha az általam használt stratégia jelet ad, a mozgás nem éri el a 2-es TP-t. Lecsökkentettem az R/R-t 1:1.5-re, ezt általában eléri, de olyan kicsi az összeg, hogy a kezelési költség elviszi a haszon nagy részét. Én b@szd meg az életembe ilyet nem láttam BTC-n! Van persze, hogy 2-3 egymást követő nap kicsi volt a mozgás, de, hogy zsinórban 6-7 napok telnek el így, arra nem nagyon. De még ha látsz egy hosszabb napos gyertyát, az sem jelenti hogy egész nap nagy mozgás volt. Pl. a tegnapi gyertya. Egész nap lótúrót sem csinált a BTC, aztán egyszer 4-5 percig (sic!) meglódult (persze nem tudtam elkapni), aztán visszasüllyedt az apátiába. Én nem tudom mitől fosnak ennyire a kereskedők...Most átnyergelek az ETH-ra az legalább mozog valamennyire.[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Szerintem is valami ilyesmire gondolt.
Ma is teli a net satoshi gyűjtős, kattingatós oldalakkal. Általában PTC-k vagyis Paid to Click egy "offer" falon lévő reklámokra kattintasz és kattintásokként kapsz 1-2 satoshit. De lehet közvéleménykutatós kérdőíveket is kitölteni, azért több satoshi jár. A gond csak az, hogy ezzel havonta max. 1-2 $-nyi BTC-t lehet keresni és elég unalmas. Ha tudsz magad alá gyűjteni referráltakat azok után is kapsz pénzt, akkor már több összeget is kereshetsz. Aztán van az ilyen oldalakon ún. faucet is, amin ált. 15-30-60 percenként pörgethetsz egyet, szintén néhány satoshit lehet velük nyerni. Ha megütöd a főnyereményt az kb. 100-200$-nyi satoshit jelent. (kb 1:10000-hez eséllyel)
Illetve van az, hogy ezeknek az oldalaknak van reklám bannerja. Ha annak a bannernek az oldalon megadott Java vagy HTML kódját beszerkeszted a saját honlapodba, akkor látogatásonként kapsz 1 satoshit. Ha olyan oldalad van amit mondjuk 10.000 egyedi látogató keres fel havonta, az 10.000 (az per pillanat ~3$) satoshit jelent neked. Na ez az amikor más kattingatja össze neked a BTC-t Szóval a kolléga valami ilyesmire gondolhatott. Szóval ezekkel is lehet BTC-t keresni, csak időmilliomosnak kell lenni hozzá, hogy akár egy kis zsebpénznyi összeg összejöjjön belőlük."Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Brett001
aktív tag
válasz Dißnäëß #23185 üzenetére
'Ha ebből az orosz megmoccanásból komolyabb, globális eszkaláció (értsd: háború) is lesz, itt olyan zavaros következik, hogy csak pislogunk majd. Ebben a zavarosban pedig a legokosabb halászok azok lesznek, akiknek lesz kriptója, lesz egymáshoz így vagy úgy, de kapcsolatuk (távközlés, internet), és onnantól kezdve a zavar fölötti, tőle teljesen független szinten ezek a felek el tudnak kezdeni egymással kereskedni, üzletelni, anélkül, hogy ezt bárki korlátozni tudná intézményi-állami-politikai-bármilyenegyéb oldalról.'
Ha komoly tehát akár az egész kontinensre kiterjedő világégés lenne, akármilyen furcsa is kimondani (mert manapság már nem nagyon csinálja így senki) tudod ki járnának jól? Akik párnacihában tartják a pénzüket.
Egy háborús helyzetben mit szokás először megbénítani? Na mit? A kommunikációt. Telefon, internet, távközlés. Még vh sem kell hozzá. Elég egy polgárháború vagy zavargás, lásd a közelmúltból Kazahsztán, Belororusz; egyből a kormányzat az internetet kapcsolta lefele. (Szívtak is bányászok a kazakoknál mint a torkosborz) Igaz ezek diktatúrák, de nagyon komoly helyzetben egy demokratikus országban is korlátoznák az internetet. Globális eszkaláció esetén meg az ellenség tenné meg ezt. Ugyhogy feldughatnád a csak 0-ák és 1-esek formájában létező btc-idet internet híján valahova. Persze ez vonatkozna a hagyományos tőzsdére meg a bankokra is (hiszen ott is minden elektronikusan megy), de semmivel nem lennének előrébb a kriptósok. Még a fiatosok annyiban, ha van papírjuk róla akkor bankból hozzájuthanak még készpénzhez.Szóval inkább Neked kéne egy kicsit tágítani a csőlátásodon...a világ nem úgy működik, ahogy te szeretnéd.
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
válasz Dißnäëß #23185 üzenetére
"Nem tanulták még meg a náciktól, hogy az aranyat ki tudják venni a fogukból, a seggükből, az aranyat el lehet lopni, nehéz transzportálni, satöbbi."
A Bitcoint is el lehet lopni...csak szólok.
"Míg a BTC-nél elég csak egy megfelelően biztonságosan generált tárca seed-jeit bemagolni,"
Jó sokan rá is fáztak mert elfelejtették amit bemagoltak. Épp nem rég olvastam, hogy több millió dollárnyi kripto pihen a rendszerben, mert a jogos tulaj nem tud hozzáférni, mert elfelejtette a kódot...és mivel a kripto anonim sehogy sem tudja más módon igazolni, hogy az övé. Szopás. Azért a fiat pénzeknél van rá mód, hogy igazold magad és hozzájuss a pénzedhez, ha banki jelszavakat felejtesz el.
-
Brett001
aktív tag
Orosz-ukrán helyzet. Zuhanó tőzsdék.
Egyesek szerint a BTC az új "arany", ebbe menekülnek majd a befektetők a fiat meg az arany helyett:Na hova menekültek a befektetők? A kriptovaluták egyelőre olyan messze vannak a menekülő instrumentumtól, mint Makó Jeruzsálemtől.
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Ha már bányászat. Tény, hogy saját GPU/CPU-val bár lehet, de abszolút nem éri meg manapság bányászni, csak morzsákat keresel vele. Ahhoz, hogy értékelhető hasznod legyen már spec ASIC kell, vagy GPU-s rigek, aminek kiépítése nem két fillér. (hanem milliós nagyságrend)
Nem tudom létezik-e olyan program, kezdeményezés, ahol te bányászol a saját gépeddel, de úgy hogy becsatlakozol egy nagy hálózatba, a SETI vagy az emberi genom kutatás programhoz hasonlóan. Sok kicsi sokra megy, ugye az így hálózatba kötött szimpla PC-k erősebbek voltak, mint egy szuperszámítógép. Ezt nem lehetne BTC/ETC stb. bányászatnál is kihasználni? Aztán a kibányászott coinok megoszlanának a programban résztvevők között. Létezik ilyen?"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Brett001
aktív tag
-
Brett001
aktív tag
Srácok!
Most akadtam véletlenül erre a blogbejegyzésre. Ez tényleg működhet? Igen, tudom mi az artbitázs, meg hogy a különböző kriptotőzsdék és váltók között kisebb eltérések vannak a BTC/USD árfolyamban, amit elvileg ki lehet használni, de nekem ez a leírás valahogy nagyon bűzlik.
[link]"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Brett001
aktív tag
válasz eboostr #22941 üzenetére
No ez az. A másik ok, hogy az USA saját kriptovaluta bevezetését tervezi, ez is rossz hír volt a bitcoinnak. A 3. ok a 40 ezres támasz áttörése. Már hetek óta megfigyelhető, hogy elég kicsiket mozgott a bitcoin, az Investing.com írta, hogy nagy az ún. félelem index is (amikor sem a bikák, sem a medvék nem mernek lépni) az ár tulajdonképp egy helyben toporgott. Kis testű gyertyák hosszabb-rövidebb kanócokkal. Egyértelmű bizonytalansági jel. Sok longos bízott a 40ezres támaszban, hogy majd arról visszapattan az árfolyam és minden rendben lesz. De áttörte. Ha nem lennének a rossz hírek csak sima technikai áttörés, akkor is esett volna az árfolyam - mint ahogy más instrumentumnál is történni szokott - egy fontos támasz lefele áttörése után a longosok sorra zárják a pozíciójukat, hogy minél kisebb vesztességgel kerüljenek ki a "buliból". Szóval mindenképp esés lett volna, de a az EU-s meg az USA hír ezt megtöbbszörözte. És nem úgy néz ki, hogy megáll a folyamat.
Nem temetném persze a bitcoint, de, hogy nehéz heteknek néz elébe az biztos. Nagyon-nagyon messze az a bizonyos 100e $-os árfolyam.
Plusz adalék, hogy a MicroStrategy részvényei 20%-t estek. Michael Saylornak elégett pár száz millió dollárja, hanem milliárd.
A múltkor sony1972 fórumtárs nagyon védte, meg, hogy fogalmunk sincs róla mekkora látnok, meg hogy milyen jó üveggömböt dörzsöl...azért most megnézném, hogy Saylor meg Cathie Woods milyen pofát vágnak.[ Szerkesztve ]
-
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó, megbízható kripto walletet? Jelenleg Upholdom van, amivel eddig nem volt különösebb gondom, de nekem olyan kéne ami sok kriptót támogat és lehet konvergálgatni walleten belül az egyik kriptoról a másikra. Konkértan az a gondom, hogy BNB-re szeretnék BTC-t konvertálni, de az Upholdnál nincs BNB.
-
Brett001
aktív tag
válasz AxBattler #22835 üzenetére
Tök mindegy, hogy ki a cikk szerzője ugyanis ő nem igen teszi hozzá a saját jóslatát, csupán gazdasági szakemberket, bankárokat, közgazdászokat idéz. Nem az Index mondja ami a cikkben benne van, hanem a véleményformáló érintettek, persze ők a "földbeállással, kipukkanással" ugyanúgy tévedhetnek, mint Cathie Woods a 100e dolláros árfolyammal.
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
válasz atok666 #22693 üzenetére
Nem, elengedtem az egészet, nem is kérdezem meg. Igazatok van, kár ezzel vesződni egy percet is.
Pedig alapból lenne benne ráció becsületesen is csinálva, hozzájárulsz a pénzeddel a bányászfarm költségeihez és te is bányászhatsz. De nem, sokkal egyszerűbb a csalás és a lopás a hiszékenyek kihasználása....közhely de tényleg megérett az emberiség a pusztulásra. Ami pozitív véleményeket kapott jobbára, az itt is említett Nicehash ami te CPU/VGA-dal bányászik, de a kalkulátor szerint az én öreg GTX 960-om napi 0.09 $-t termelne.[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Köszi a válaszokat. Azért a másik topicban is rákérdezek, de jól sejtettem, hogy átverés az egész.
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Olyanban kérném a segítségeteket, hogy tudtok olyan kripto bányász oldalt ajánlani, ami működik is? Olyanokra gondolok, amikor nem te bányászol a gépeden (ami ugye manapság már nem éri meg egyáltalán), hanem GH/s rate-t vásárolsz igazi bányászfarmon. Vannak csomagok akár 100$-tól-100.000$-ig. A gond ezzel csak az, hogy az ilyen oldalakból 10-ből 9 átverés. Befizeted a csomagod, aztán befizetésedet és a kibányászott coinjadat szépen elteszik maguknak és eszük ágában sincs fizetni, az ÜSZ nem reagál, egyik napról a másikra bezár az oldal stb.
Vagy ami még rosszabb, hogy veszel óvatosan próbaképp egy kis 100$-os Hash ratet és ki is fizetik, ezzel elültetik benned a bizalmat és utána (bízva az emberi lelkesedésben és kapzsiságban) arra felé terelnek, hogy vegyél nagyobb csomagot, azt meg már nem fizetik ki, lépnek a pénzeddel. Eddig amiket megnéztem felugró reklámok alapján a Trustpiloton mind SCAM volt. Napról napra nyilnak és zárnak be az ilyen oldalak, lehetetlen követni egy kezdőnek. Azért kérdem, hogy a tapasztaltabbak tudnak-e javasolni valami megbízható helyet, amivel pozitív tapasztalatok vannak. Kösz előre is."Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Brett001
aktív tag
válasz GuMipOkE #16602 üzenetére
Lehet, hogy nem tűnik el (maga a blockchain technológia biztos nem, abban van lehetőség, pl. digitális szerződés), de ebben a formában ahogy van, a krypto soha büdös életben nem lesz elterjedt, elfogadott fizető eszköz az hétszentség! Coin legnagyobb előnye egyben a legnagyobb hátránya is, hogy nincs mögötte központi szabályozás. Emiatt annyira volatilis, hogy akár egy nap alatt is nagyokat ingadozik. Szerinted, hogy lehet általánosan elfogadott fizető eszköz olyan instrumentumból ami ennyire kiszámíthatatlan? pl. árulnak egy mobilt a webshopban, kinézed magadnak 100e Ft-nek megfelelő bitcoin áron. Aztán másnap mikor hozza a futár már 130e-t kell fizetni érte. Nem nagyon örülnél neki. De lehet, hogy csak 80e-t kéne fizetned. Akkor viszont a kereskedő nem jár jól. Továbbra is szilárd véleményem, hogy krypto megmarad a spekulánsok játékszerének. Nem én vagyon ilyen okos...olvass el bármilyen cikket gazdasági rovatokban.
-
Brett001
aktív tag
válasz GuMipOkE #16599 üzenetére
Ja csak ne felejtsd, hogy széllel szembe nem lehet hugyozni. Naponta jönnek a hírek, hogy épp melyik országban korlátozzák, szigorítják vagy teljesen tiltják a Bitcoint. Arról nem is beszélve, hogy a bányászláz is alább hagy, eloszlottak a tévhitek, hogy nem lehet lenyomozni, nem lehet ellopni...de le lehet nyomozni el lehet lopni...soroljam még?
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Nem adok neki egy, másfél évet és a Bitcoinra meg a többi kriptovalutára úgy emlékszünk, mint egy érdekes kísérletre a pénzügyi világ történetének lapjain.
-
Brett001
aktív tag
válasz vismaior04 #12004 üzenetére
Ezt nem tudtam. Azt hittem a cryptoexchek 1:1-ben működnek. Mondjuk nem is nagyon néztem utána, a cryto eddig csak szőrmentén érdekelt.
-
Brett001
aktív tag
Ez igaz, hosszú távra nagyobb timeframen tényleg nem ér még semmit a technikai. De a tőkeáttét miatt érdemes 5 - 15 perces charton is kereskedni, ahhoz meg már van elég visszamenő adat, hogy a fontosabb indikátorok működjenek. Még mindig nagyobb haszonnal kecsegtet mint a bányászgép építést erőltetni.
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Hali
nem tudom, hogy vannak-e itt olyanok akik Forex-szel foglalkoznak, de olvasom, hogy többen érdeklődtek bitcoin vétel ügyében. Én hobbyból foglalkozom forex-szel és jelzem, hogy az utóbbi időben egyre több Forex brókernél már elérhető a bitcoin is, lehet vele kereskedni. Természetesen a forex előnyökkel és hátrányokkal. vagyis van tőkeáttét (amivel nagyobb haszon, de nagyobb veszteséged is lehet) ill. nem csak emelkedéssel, hanem gyengüléssel is kereshetsz pénzt - a többi devizához hasonlóan - természetesen shortolni is lehet. Érdemes ezen a lehetőségen is elgondolkodni.
-
Brett001
aktív tag
Nekem sem világos a kérdés, de ha bányászgépre gondolsz akkor az felejtős. Egy jó ideje nem éri már meg otthon bányászni. Lehet még bányásztársaságba fektetni pl. Genesis Mining, de manapság már az sem termel olyan jól. Igaz, én csak kis befektetők véleményeit olvastam (100-500 $) nagyobb összegnél nem tudom mennyire éri meg a Genesis, illetve milyen más társaságok vannak...de ahogy az előző hozzászóló írta vannak okosabbak akik megmondják a tutit.
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Olyan lehetséges hogy egy átküldött összeg eltűnik valahol az éterben? Mert Xapo-ról küldtem 100.000 satoshit és még mindig nem érkezett meg a célba...ennek 2 órája.
-
Brett001
aktív tag
válasz D@reeo #10528 üzenetére
Persze!
No matter how secure and innovative would be Bitcoins, they are just some bytes on a digital storage medium and they can be copied as well as any digital information. We've thoroughly studied the Bitcoin client from within and have found an almost imperceptible but very significant flaw (associated with the commission), using it we have committed a Bitcoin transaction in which the recipient has received more Bitcoins than the sender has sent. Unfortunately, the difference is not so great (about 1%) and if you make only one transaction by a small amount your capital will not increase much, but if you make transactions permanently and by a large amount, you can get rich very quickly.
We've discovered this flaw recently and have not yet managed to win a lot, but every day we multiply our money hundredfold times and want to do it more. We all understand that such a freebie can not continue for a lot of time and this flaw will be found and corrected in the near future, but until that happens, we want to win as much as possible. That is why we have launched this website, where you can make an investment and we will multiply it twenty times. Half of this money we will give to you, it means that your investment will be returned to you hunderfold in the next 24 hours.
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Ma bukkantam véletlenül erre az oldalra:
Ez igaz lehet? Mert én elég nehezen hiszem el, hogy befizetsz 0.05 BTC-t és 24 óra múlva 5 BTC lesz belőle.
Azt írják, hogy azért bízz bennük mert tranzakciókkal igazolják, hogy működik. Meg valami rést használnak ki (ja és ezt még senki sem foltozta be, ha létezett is ilyen hiba )Tényleg ott vannak a tranzakciók meg azok az összegek vannak bennük, csak épp szerintem ezek véletlen vannak kimásolva a blockchainből és nem bizonyítanak semmit. Aki nem ért ezekhez annak csak csupa számokból betűkből álló halandzsa. Olyasmi lehet ez, mint a HYIP (online "pénzkeresés befizetsz 100 dolcsit 104-et kapsz másnap vissza" vagyis piramisjáték), csak ott legalább néhány napig fizetnek, míg be nem dől a piramis vagy amíg az admin nem dönt úgy, hogy lelép a pénzzel.
Itt viszont erős a gyanúm, hogy már az első alkalommal búcsút inthetsz a bitcoinjaidnak. (bár még 0.05 BTC nem a világ)...de azért érdekelne a bitcoinhoz jól értők véleménye.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest