- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
amúgy én azzal sem voltam tisztában, hogy 15%-ot kell adózni utána. tőkejövedelem, vagy milyen jogcímen?
vajon milyen árfolyamnál jön el az, hogy sokan elkezdenek beszállni, ami relatíve tartós árfolyam emelkedést idéz(het) elő? már ha elég ez az egy összetevő hozzá. jó kérdés, ugye?
-
benfolds
őstag
amúgy ezek a vagyonok mennyire vannak realizálva? mert amíg bitcoinban van, addig egy virtuális eszköz, aminek ráadásul folyamatosan változik az értéke. ami meg tényleg ér valamit, az a us dollár, ezt az ftx-es srácok is nagyon jól tudták.
ezért tartom egy picit félrevezetőnek, amikor arról beszélnek, hogy hú, az elon musk a világ leggazdagabb embere, mittudomén hány 100 mrd dolláros vagyona van. ő azt a vagyont, ha akarná sem tudná áttenni dollárba, ami ténylegesen "elkölthető" lenne. az csak egy szám, ami jelzi, hogy elméletben milyen érték felett diszponálhat. persze minek is akarna bárki 100 mrd dollárokat elkölteni, nem is az ilyen esetekre gondolok alapvetően, hanem pl. az olyanokra, akik pár mrd forintot "kerestek" a bitcoinon és nem a monitoron akarják nézegetni a számokat, ahogy mennek fel-le, hanem mondjuk ingatlant akarnak venni. -
benfolds
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
én olyat ismerek, aki 2017-2018-ban 10-szerezte a pénzét, de csak ilyen 500 ezer körül szállt be, szóval azért nagy vagyon nem keletkezett. sokkal több olyat ismerek, aki a covid környékén szállt be (de ez nem csak a btc-re igaz, hanem általában a tőzsdézésre), járta az örömtáncot majdnem két évig, de tavaly leolvadt a mosoly arcáról. amúgy az eddigiek alapján az a tippem, hogy ez a hullámvasút el lesz játszva még egy párszor.
-
benfolds
őstag
válasz
bigdady
üzenetére
szerintem az ftx-botrány után már túlságosan nyilvánvaló, hogy a manipuláció és a kapzsiság hajtja a kriptót, de jó hír, hogy zseniális csalók és kapzsi emberek továbbra is lesznek, szóval én úgy képzelem, hogy túl sok embernek lenne érdeke, hogy felfele mozduljon az árfolyam, és mint a spekulációs eszközök esetében általában, ez elég is ahhoz, hogy előbb-utóbb meginduljon. aztán, hogy meddig lehet játszani ezt a játékot...ki tudja? szerintem addig, amíg elegen akarják, hogy lehessen játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest