- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
NeoExDeath #3484 üzenetére
Örülhetsz, hogy érvényes vízumot nem kérnek bele!
Egyébként szintén a pénzmosás elleni küzdelem jegyében kérik be.
Kisebb tételeknél úgy tudod megkerülni, hogy keresel olyat akinek rendszeresen pénze érkezik WebMoney-ra, és tőle veszel pénzt. Te meg átküldöd neki egy PayPal számlára. Csak ugyebár nem olyan egyszerű megbízni vad idegen emberekben...
-
csaba951
veterán
válasz
NeoExDeath #3480 üzenetére
Szerintem kis összegekre továbbra sincs ilyen módszer kidolgozva.
Nemrégiben a WebMoney felvette a hivatalos pénzek közé, így már arra is át tudod konvertálni az USD-d vagy EUR-d.
Ennek a költségei:
1) Az a díj amibe neked egy magyarországi MKB vagy Unicredit Bankban vezetett forint számlára való átutalásért kér el a bankod.
2) WebMoney top-up díj (fixen 2 USD vagy 2 EUR).
3) Mivel USD-t vagy EUR-t fogad csak el a WebMoney top-up, viszont csak HUF-ban tudsz utalni, így a pénzváltást ők intézik. A váltási árfolyamuk kb. az OTP Bank aktuális valuta eladási árfolyama körül szokott lenni.
4) WebMoney számlán USD->BTC vagy EUR->BTC konverzió. Fix díj 0,8%.
5) A BTC árfolyama eltér pl. az Mt,Gox-étól. Konkrét példa ebben a hozzászólásomban olvasható.
WebMoney transaction limits with SMS or ENUM-confirmation of transactions enabled:
Passport type: alias and formal
WMZ
Monthly Limit 3000 - USD
Weekly Limit - 1500 USD
Daily Limit - 600 USD
24-hours’ Limit - 600 USDAmire mindenképpen szükséged van a WebMoney ügyintézéshez: érvényes útlevél és mobil telefonszám. Ezek nélkül felesleges elkezdeni a regisztrációt!
Ha WebMoney-val kapcsolatban valamilyen kérdésed van, akkor nyugodtan tedd fel a téma saját fórumában! Persze miután elolvastad a hozzászólásokat! Jelenleg 72 db van, és nagy valószínűséggel már meg van válaszolva amit kérdezni szeretnél.
-
törölt tag
válasz
NeoExDeath #132 üzenetére
Nagyon étvágygerjesztő lett az oldaluk azzal a lenti pár sorral: Fatal error: Uncaught exception...
Nekem mégsem voltak képesek válaszolni a két üzenetemre. -
törölt tag
válasz
NeoExDeath #127 üzenetére
Én is ezt gondoltam, hogy ha már kiadok ennyi pénzt egy VGA-ért, akkor inkább egy leendő ASIC-ba fektetem. Ha viszont már megrendeltem volna korábban, mint mondjuk deadwing, akkor a kártya árának a java részét visszatermelte volna. Így később lennék csak pluszban, de ezzel a VGA-kérdést is letudtam volna egy időre a PC-ben.
Eddig pontosan 7.54334337 BTC-t adtam el ezen az oldalon, amit nekem is úgy javasoltak. Megbízhatók és korrektek, nem a másik átvágására játszanak még a kereskedők sem. Vásárolni nem vásároltam még bitcoint.
-
törölt tag
válasz
NeoExDeath #122 üzenetére
Én azt mondom, ha eddig vártál és nem rendelted meg, várd ki még ezt a hónapot. Ez a pár hét nem oszt, nem szoroz. Legalább meg tudsz nézni minket előtte, hogy mi mire jutunk, megkapjuk-e időben, amit ezen híresztelések után kétlek.
Amúgy szerintem elírtad, 60 GH/s akar az lenni. És irigykedem erre a sebességre, igen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ISO - MAGYAR PBT keycap készlet mélyen áron alul
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest