Hirdetés
- hcl: Mér' nem mér?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janos666
üzenetére
Neked ami irracionális az nekem jövőkép. Nagyságrendekkel nagyobb összeget tettem félre BTC-ben, mint amiről gondolkodtál néha, szerencsére megtehetem, hogy ne kelljen kivennem és fiatra váltanom. Rizikós befektetés, ha elbukom, akkor nem jött be (sokat nem bukom, bányásztam leginkább 1-2 éve). Ha megmarad, akkor... na szép álom ez

És papír tárcában tárolom, méghozzá kódolt, jelszóval védett papírban, így ha valaki meg is találná, nem tudna vele semmit kezdeni. Nekem így kerek...
Néha persze vásárolok is érte, de nem hajt a tatár, kicsit kivárok az árfolyammal... -
válasz
janos666
üzenetére
Igen, számomra mostanában irracionálisnak hangzik, hogy valaki hosszú éveken át nem szeretne hozzányúlni a BTC-jéhez.
Ahogy te is írtad, lehet a kettő között is gondolkodni, nem csak a végletekben, és nem is kevesen tesznek így. A BTC indulása óta benne van a levegőben, hogy világmegváltó dolgot fog véghezvinni, illetve az is, hogy örökre feledésbe merül. Bármelyikre megvan az esély, ezért igenis érdemes eltenni akár nagyon hosszú távra is belőle. Hogy a rendelkezésre álló keretből mennyit, azt mindenkinek magának kell tudnia.
És ez a fel(nem)használási mód, meg privát kulcs adatmennyisége egyszerűen marhára ideális arra, hogy paperwalletben tároljuk, vagy akár titánium lapba gravírozva

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- BestBuy topik
- hcl: Mér' nem mér?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One mobilszolgáltatások
- Starlink
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Update 12.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest