- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
Nem tudom ha 1 %-os konverziós fee-vel számolok és 100.000 eurós letéttel, és minden más költség 0. akkor is kb. 3.1 milliárd Ft kéne megmozgatni, hogy a 100.000 eurós letét visszajöjjön.
Én szkeptikus vagyok abban a kérdésben, hogy sikerülne-e még az adóhatósági kinyírás előtt visszapörgetni a pénzt, mert amíg a BTC árfolyama a kezdődő újabb dotkom lufi miatt ilyen hektikus lesz, valamint ilyen strukturális problémákkal terhelt a rendszer amelyekről itt eszmecsere folyt, addig én inkább beraknám a bankba a pénzt.Az meg külön aggályom, a BTC mint kvázi rendszertelen rendszerrel szemben, hogy a nagyobb pénzmozgásokat nem Jane, meg Bob generálja a napi kávé váráslásával hanem azok akiknek az anonimitás életbevágó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti, makulátlan állapotban
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest