- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
válasz
zzoltan2014 #7564 üzenetére
utolsó válaszom neked, hogy végre rájöjj mennyire nem ismered amit fikázol:
szerk: ez a folyamatos másokat lenéző, az értelmi képességeiket firtató szurkálódás az ami iszonyatosan visszataszítóvá tesz téged. ki a büdös franc vagy és mit értél el, hogy másokat így lenézel? undorodom tőled.
-
ZollR
tag
válasz
zzoltan2014 #7564 üzenetére
Azért mert elődleges funkciójának betöltésére sem alkalmas.
Kiállítom a számlát folyó hó 5-én, 15 napos határidővel.
Az ügyfelem fizet 20-án, pontosan ahogy illik. Az árfolyam történetesen 10%-ot esett, a működési költségeimet (szállítás, rezsi, alkalmazottak kifizetése) pedig fiat valutában intézem.
Ha épp szerencsés vagyok, és 10%-os marginnal dolgozok, akkor éppen kiszállhatok nullszalldóval abban a hónapban. Üzletre totálisan alkalmatlan.
1 hónappal ezelőtt veretes sorokban volt leírva, hogy a tigerdirect.com elfogad bitcoint, sőt már hazai IT vállalatok (~InfoPark) ebédlőjében is lehet bitcoinnal fizetni. Valahogy tegnap előtt nem lehetett már, valahogy a tigerdirect is lehúzta a rolót.Elkönyvelni lehetetlen, mivel nincs MNB árfolyama.
Ezeket hiába mondod el, csak legyintenek, és elkezdik mondani hogy de hát AES256, meg független, meg paper wallet. Csak éppen a jelenlegi világmodellünkbe nem illik bele.
Ilyen hitelezéses mélységekbe már én is belementem ebben a topikban, de fölösleges, csak olvasom már ezt. Persze "az évezred befektetése guy-ok" eltűntek 60%-ot esett az árfolyam 2 hónap alatt.
Igen egyébként én is szoktam nevetni azokon a kijelentéseket, hogy "csak annyit tegyél be amit nem sajnálsz elbukni" olyan mintha bemennék a kaszinóba, és azt mondanám: 50 ezret teszek a zöldre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Le Mans Ultimate
- Parfüm topik
- Crohn betegség
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest