Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• ZollR

tag

válasz Formaster #6823 üzenetére

A 3.5 millió mély szegénységben elő semmit nem tesz, hogy kikecmeregjen onnan, hanem kórusban sírnak a segélyért. Az nem a munkáltatók hibája, hogy lufisuliból nem lehet elhelyezkedni, meg legalább egy nyelv középfokú ismerete a mai napig is luxus a mai munkaképes korosztály körében. Heti legalább 3-4 embert interjúzok. Behívnálak egy kettőre, csak hogy derülj te is. "Középfokú angol nyelvtudás" áll a CV-ben, mire az interjú felénél felteszem a kérdést, "Can we switch to english?" és látom rajta, hogy ezt az egyszerű kérdést is szótárazza fejben.

Ohh nyilván én vagyok a hülye, és nekem gurult el a gyógyszerem... Nézd csak mégsem én vagyok a hülye A CHF árfolyam 2010-ben szállt el nagyszerű rezsicsökkentő kormányunk miatt. Emlékszem még, hatalomra kerülésükkor a második nap bejelentette azt hiszem Kósa, hogy csőd fenyegeti az országot, talán egy keddi napon, gyengült a forint kb 25%-ot a frankhoz, majd azt hiszem pénteken Szíjjártó úr azt nyilatkozta, hogy amit Kósa mondott az oké, ami még egy 15%-os gyengüléshez vezetett. Hol tudtak a bankok arról, hogy elszáll az árfolyam? Ja igen megvették a törvényeket, meg a kormányt, ja meg egész svájcot is.
    Olyat biztosan nem mondott a bank hogy a frank stabil, mert ezt nem mondhatja, le végképp nem írhatja. De ha megnézed az előző 15 évet, 10 évig a frank baromira stabil volt, plusz-mínusz 15 ftot ingadozott, így ha tett is ilyen kijelentést a bank, akkor egyáltalán nem hazudott.
    A többi demagóg válaszodra nem reagálok, mert értelmetlen fröcsögés.

Új hozzászólás Aktív témák